После операције носа недостајао јој део уха!

31-годишња Кинескиња, идентификована само као госпођа Зхао, је недавно била подвргнута поступку ринопластике у болници у Ченгдуу, остала је шокирана када је видела да јој је уклоњен комад ушне хрскавице, како каже без њеног пристанка.

Занимљивости 30.11.2020 | 16:26
После операције носа недостајао јој део уха!

Госпођа Зхао, имала је операцију носа у болници Ангел Wинг у Ченгдуу 1. септембра. Ово јој је био други такав поступак у последњих пет година, али први у којем јој је нестао део уха!

Зхао је ризјавила кинеским медијима да је операција прошла у реду, да се осец́а добро, али четири дана касније погледала се у огледало и приметила нешто чудно везано за њено десно уво.

Трагус, мала, шиљаста хрскавица на унутрашњој страни унутрашње стране уха,била је хируршки уклоњена, али је о томе нико није обавестио по њеним тврдњама.
<имг цласс="мултитхумб" титле="слика приказује до уха који јој фали" срц="хттпс://занимљивостидана.цом/имагес/мултитхумб_тхумбс/б_600_300_16448250_00_имагес_занимљивости_дана_2020_СЛИКЕ_фали-део-уха.јпг" алт="слика приказује до уха који јој фали" wидтх="450" хеигхт="300" />

Незадовољна пацијенткиња суочила се са болничким особљем због свог откриц́а, само да би јој рекли да је то уобичајена процедура и да је дала сагласност потписивањем споразума у ​​којем се помиње да ц́е се користити "хрскавица за ринопластику“.

Зхао је рекла за кинеске новине Тхе Папер да се консултовала са неколико стручњака за пластичну хирургију, који су сви потврдили да се хрскавица иза уха обично користи за поступке ринопластике, јер не утиче на изглед пацијента.

Међутим, портпарол болнице Ангел Винг рекао је да хрскавица са задњег дела ушне шкољке може проузроковати атрофију уха.

31-годишњакиња је  тражила пуни поврат новца, новчану одштету, као и нову операцију поправљања њеног уха.Јер како она каже сада јој  је неугодно због изгледа њеног уха , да чак није у стању ни да користи мини слушалице за уши , јер јој оне сад стално испадају на уху где фали комад хрскавице

Сукоб  девојке са болницом у Цхенгдуу резултирао је жестоким аргументима у које је и полиција морала да интервенише. За сада ствар остаје нерешена.

Извор: занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар