Градишка: Угашен пожар на пословно-стамбеном објекту

Пожар који је избио на пословно-стамбеном објекту у Градишци је угашен, повријеђених није било, али је причињена материјална штета, саопштено је из Полицијске управе Градишка.

Република Српска 29.11.2020 | 10:56
Градишка: Угашен пожар на пословно-стамбеном објекту

Пожар је избио синоћ, а јутрошњим увиђајем је утврђено да је изазван усљед неисправних електроинсталација.

Полицијској станици Градишка је око 23.00 часа пријављено је да је у Улици Српских крила слободе дошло до пожара на пословно стамбеном објекту, приватно власништво, који су угасили припадници Професионалне ватрогасне јединице Градишка.

Са овим догађајем упознат је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мицхеал Бенсон

30.11.2020 13:12

Поздрав, срећна сам што вас најављујем као права кредитна компанија код које можете добити брзи зајам, нудимо све врсте зајмова нашим поузданим клијентима са каматном стопом од 3%, контактирајте нас ако вам је потребан зајам. Пошаљите нам е-пошту: МИЦХЕАЛБЕНСОНЛОАНАГЕНЦY@ГМАИЛ.ЦОМ, контактирајте@Мицхеалбенсонагенци.цом, образац за захтев за позајмицу и вратите га, посетите нашу веб страницу: хттпс://мицхеалбенсонагенци.цом/,Вхатсапп: +593962046134. Пуно име ................. Године .............. Држава .................. Износ зајма потребан. .................. Трајање..........................

ОДГОВОРИТЕ