Певачица опељешила Швајцарца, па завршила у затвору а ево како данас изгледа!

Фолк певачица Лела Андрић, деведесетих година харала је естрадом, а сви су је упамтили по хиту "Чаробњаков син".

Магазин 28.11.2020 | 21:53
Певачица опељешила Швајцарца, па завршила у затвору а ево како данас изгледа!

Поред тога што је била у браку са бизнисменом Срђаном Аџемовићем, често је била у жижи интересовања јавности, те је својевремено била осуђена од стране Окружног суда и због преваре "тешке" 140.000 швајцарских франака.

Наиме, Лела се појавила на естради као веома имућна жена која је одлучила да се опроба у певању. Увек је била атрактивна и изазовна, са витном линијом и плавом косом која јој је била заштитни знак. Осим певања Лела је била и власница бутика у којем је радила њена млађа колегиница Оља Карлеуша којој је, како су обе истицале, помогла у почетку музичке каријере.

Она је 2005. године осуђена на 11 месеци затвора и три године условне казне, зато што је на превару узела новац од Швајцарског држављанина Курта Аленспаха, који ју је својевремено тужио.

Како је "Блиц" тада писао, Аленспах је Андрићевој на позајмицу, у више наврата, дао поменути новац ради, како му је она рекла, изградње хотела на Тари. Према оптужници, она је Аленспаху обећала место директора хотела, као и то да ће од зараде вратити позајмицу. Аленспах је, међутим, тврдио да је остао 'кратак' за скоро милион франака.

Ево како Лела изгледа данас:

Суд је Аленспаха упутио на парницу јер је током суђења утврђено да је Лела Андрић од њега у два наврата позајмила само 140.000 франака, а не колико је он тврдио. Што се остатка од 835.000 франака тиче, графолошким вештачењем је утврђено да потпис на признаници о позајмици није потпис Андрићеве, нити њене мајке Милојке.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар