Како су се упознали Марадона и Новак Ђоковић (ВИДЕО)

Смрт Дијега Арманда Марадоне, не само једног од највећих спортиста свих времена, већ и једне од најхаризматичнијих личности у спорту икада, изазвала је лавину сећања на бројне догађаје из његовог живота.

Тенис 28.11.2020 | 09:28
Како су се упознали Марадона и Новак Ђоковић (ВИДЕО)

У једном тренутку, животни путеви Марадоне и Новака Ђоковића су се укрстили. То је било 2011. у Абу Дабију где је Ноле играо егзибицију, док је Аргентинац био тренер фудбалског клуба.

Искористили су пилику и да спортско умеће покажу на терену.

- Марадона нам је доказао да има талента са тениским рекетом. Игра боље тенис него што ја играм фудбал. Велико је задовољство бити поред великог Дијега - рекао је тада Новак Ђоковић.

Том приликом одигран је и дубл у ножном тенису.

 

- Било је то сјајно искуство, играли смо тенис, фудбал. Нас двојица смо лако победили мог брата и његовог тренера. Наравно, то није било тешко када играте са најбољим фудбалером света свих времена - додао је најбољи тенисер планете за Спортски журнал пре неколико година.

Дијего је у Абу Дабију демонстрирао и да године нису утицале на његове могућности играња са лоптом, овога пута тениском. Жонглирао је до бесвести, а Нолетов коментар је био веома кратак.

- Величина лопте је небитна за Марадону.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар