Нина након нових мјера: Пјеваћемо под тушем

Хрватска је од синоћ поново у лоцкдоwну и уведене су нове мјере како би се сузбило ширење корона вируса. Ова одлука изазвала је негодовање код многих људи, па тако и код бројних пјевача који ће до даљњег моћи само замишљати повратак на сцену.

Забава 28.11.2020 | 07:53
Нина након нових мјера: Пјеваћемо под тушем

Једна од њих је и популарна хрватска пјевачица Нина Бадрић која се након уведених мјера огласила на свом Инстаграм профилу и поручила да је најважније не клонути духом. За пјевање, каже, увијек има начина...

"Пјеваћемо под тушем до даљњег, само да смо здрави и живи и да нам је дух увијек позитиван. Чувајте се и пазите се. Проћи ће и ово", поручила је Бадрић уз архивску фотографију из купатила.

Њена порука је изазвала велику пажњу пратилаца, па су јој се у коментарима јавиле и колегице с естраде, Лепа Брена која јој је послала срце те србијанска пјевачица Јелена Карлеуша.

Подсјетимо, Бадрић једна је од првих пјевачица на регионалној сцени која је још прије неколико мјесеци упозорила на проблеме с којима се пјевачи сусрећу због пандемије корона вируса.

У јулу се видеопоруком обратила политичарима и замолила их да омогуће рад њој и њеним колегама музичарима јер о њиховим наступима зависе  многи.

"Моје пјесме и мој посао нисам само ја. Моје пјесме чини најмање 15, ако не и више људи који са мном учествују у стварању моје каријере од првог дана. Молим министарство да се реагујр по питању нас музичара и да нам отвори могућност да поново почнемо радити", казала је у јулу Бадрић.

(Клиx)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

075

28.11.2020 08:18

Имала си времена да постанеш мајка а не да се са криминалцима дружи и да једном буде бокс врећа. Нажалост, знам је врло добро.

ОДГОВОРИТЕ