СЗО: Велики опрез за Божић и Нову годину

Један од главних експерата СЗО Мајк Рајан каже да би почетак употребе вакцине против короне требало да да свету "значајну контролу над вирусом следеће године".

Свијет 26.11.2020 | 23:11
СЗО: Велики опрез за Божић и Нову годину

"Живот на који смо навикли пре пандемије - мислим да је врло, врло могућ опет, али морамо да наставимо да одржавамо хигијену, физичку дистанцу. Вакцине не значе да нећемо имати ниједан корона случај. Међутим, убацивање вакцине у игру ће срушити кривуљу, окончати рестриктивне мере и дати нам контролу над болесћу", поручио је Рајан, а пренео Ројтерс.

Он је додао да је неопдходна свест о томе да "морамо да смањимо шансу да се корона и даље шири."

"Саветујем велики опрез у време новогодишњих празника. У Ирској, одакле сам ја, у кухињи уме да се нађе 15 људи који љуште кромпире и заједнички припремају оброке за Божић. То сада не смемо да радимо", додао је Рајан.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ма

27.11.2020 05:10

не трабуњајте засто не казете тацан датум који је одредјен да це овај циркус трајати ја немам проблем са тиме јер знам да је све лаз али због људи који вјерују па су многи постали депресивни висе стете је нанесено на психицкој бази у односу на опасност од короне гдје је по слободној процјени само пет до десет посто истина а остало све лаз!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ост

27.11.2020 06:21

Живот на који смо навикли је врло могућ опет, ал уз држање физичке дистанце. Људино, па то није живот на од прије на који смо навикли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре на Ма

27.11.2020 15:08

А јел ти носиш маску

Name

Станисављевиц

27.11.2020 06:35

Ахахахаа СЗО савјет је одлицан,требамо их послусати јер они нам мисле добро јер раде за добре Цике и Тете Сатанисте Глобалисте сто хоце да помогну нама на целу са Госп.Биллом Гејтсом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.11.2020 12:13

Нек их цаца њихов слуса!