Марадонин дрес код Бањалучанина Бориса Врховца

Дрес у којем је Марадона одиграо посљедњу утакмицу у каријери у Дубаију налази се у Бањалуци, у власништву колекционара Бориса Врховца.

Фудбал 25.11.2020 | 18:50
Марадонин дрес код Бањалучанина Бориса Врховца

 - Умро је дефинитивно највећи фудбалер свих времена, велики Марадона. Имао сам ту част да га сретнем три пута, био је непосредан, волио је да се дружи с људима. Након тог његовог посљедњег меча сам добио дрес који се сада налази у мојој колекцији. Не могу да нађем ријечи да опишем како се осјећам, свијет је остао без великог човјека, фудбалера – почиње Врховац за Српскаинфо.

Упознао је Врховац и Пелеа, а о питању о којем свијет нема јединствен одговор, да ли је бољи Пеле или Марадона, Врле нема дилему.

– Један је Марадона. Он је био окренут људима, дружио се са дјецом, а на терену је био виртуоз. Што је био наравно и Пеле. Међутим, Бразилац је затвореник и мислим да никада неће имати популарност коју је стекао Марадона. Показали су то и последњи догађаји, Аргентинци су током Дијегове операције пјевали испред сале, у болници.

– Мислим да ће његов одлазак бити једна од највећих сахрана свих сахрана, да ће његов гроб бити мјесто највећег окупљања – рекао је Врховац који се са Марадоном срео три пута.

– Велика ми је част што сам га упознао. Растали смо се као највећи пријатељи, уз загрљаје – једноставно такав је био Дијего – каже Врле.

Дијего Марадона је преминуо данас, јавили су свјетски медији.

(Српскаинфо)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Крле

25.11.2020 18:06

Ел Пибе, један једини поцивај у миру. Борисе свака ти цаст за све те успомене од великих људи који вриједе душевно непроцјењиво.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гроф

25.11.2020 18:08

Дијего Армандо, веци од фудбала Поцивај у миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глас

25.11.2020 19:05

Цувено загријавање уз “лифе ис лифе”.Звједздама је мјесто на небу.Поцивај у миру фудбалски магу!!!

ОДГОВОРИТЕ