Доктор и сестра водили љубав у ковид болници током паузе за ручак!

Медицински радници чија имена нису наведена, запослени су у Окружној болници у румунском граду Таргу Жију.

Занимљивости 25.11.2020 | 15:22
Доктор и сестра водили љубав у ковид болници током паузе за ручак!

Румунска јавност је остала у шоку након сазнања да су доктор и медицинска сестра, запослени у ковид болници, водили љубав унутар саме установе током паузе за ручак.

 

Како се наводи, медицинска сестра и доктор на интензивној нези болнице која се налази у ковид систему имали су своје "сеансе" током октобра, а све се сазнало када је неко анонимно обавестио болницу.

Како преносе медији из Румуније, они су се налазили током пауза, али и у радно време, те су поред одељења са најтежим болесницима имали своје "љубавно гнездо". Димитри Виенеску, директор болнице, рекао је да је наложио истрагу која ће трајати до 27. новембра, када је последњи рок да се наводи које је болница добила анонимно на мејл адресу, покажу као истинити или лажни.

 

У анонимном мејлу наведено је да су њих двоје правили мини забаве током својих сусрета, пише портал 3минуте. Према подацима из мејла који је анонимно стигао на адресу болнице, све се издешавало у периоду од 19. до 26. октобра ове године.

Осим што су се виђали у болници, поред пацијената који се боре за живот, пар је заједно проводио дане и ноћи у хотелу поред болнице, где су стационирани запослени ове установе током ковид режима рада.

(Еспресо.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар