Ђани помаже болесној девојци која има тежи облик короне!

Радиша Трајковић Ђани још једном је доказао да је у пола дана и пола ноћи ту за своје фанове. Он је спреман увек да помогне колико је у његовој моћи.

Магазин 25.11.2020 | 13:20
Ђани помаже болесној девојци која има тежи облик короне!

Наиме, певач је недавно сазнао за двадесетогодишњу А. Ц., девојку која је до пре неки дан била на респиратору, а његова је обожаватељка, и понудио је своју помоћ. Он је најпре преко оца А. Ц. послао видео-поруку подршке, а сада је спреман да учини све на путу ка њеном оздрављењу.

Иначе, А. Ц. се и даље налази у болници, али је њено стање знатно боље. Како нам прича извор који је контактирао с Куриром како бисмо га спојили с певачем, кад је девојци било најтеже, њен отац је дошао на идеју да дође до Ђанија, ког његова ћерка обожава. Наша новинарка позвала је фолкера, који је истог тренутка пристао да пошаље речи подршке и охрабрења. Њен отац је снимак доставио медицинским сестрама које су га пустиле девојци, којој се тог тренутка вратио осмех на лице.

Ми смо поново позвали Ђанија и рекли му да је девојци доста боље, а он није крио одушевљење.

 -То је моја фамилија. Сви моји фанови су прави јунаци. Ето, не знам дете, али много ми је драго да је боље. Само да прође све ово, има да певамо заједно и да заборавимо на све муке. Жао ми је што је тако млада девојка прошла кроз трауму, али сад ми је пао камен са срца када сте ми јавили да је добро. Шаљем пуно поздрава лепотици и желим да што пре напусти болницу и да буде са својим најмилијима. Ја сам ту за шта год да треба. Држите се и чувајте се у овим тешким данима - поручио је певач.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар