Нектар ОК Фест - партнери и у вријеме пандемије

Бањалучка пивара, велики пријатељ ОК теама, и генерални спонзор Нектар ОК Феста пружила је велику подршку у припреми и планирању овогодишњег седмог по реду Нектар ОК Феста на Тјентишту у оба најављена термина, и што је најважније остала уз ОК теам као партнер и потврдила сарадњу за наредну годину.

Република Српска 25.11.2020 | 12:10
Нектар ОК Фест - партнери и у вријеме пандемије

Наиме, усљед пандемије корона вируса која је од марта мјесеца присутна у нашој земљи и регији и која је у потпуности промјенила животне навике и свакодневницу, те у негативном контексту значајно утицала на многе привредне гране, од којих су најпогођеније туризам и фестивалска индустрија, као и комплетна културна сцена, сви догађаји, фестивали и манифестације већег капацитета у нашој земљи, регији, Европи и свијету су пролонгирани за наредну годину.

Нектар ОК Фест,  је и поред два најављена термина, велике жеље и воље да се овогодишњи фестивал одржи на Тјентишту, био приморан да програм пролонгира за 16/17/18 јули 2021. године. 

„Бањалучка пивара је као партнер подржала и пројекат „Нектар ОК Фест караван“ који је ОК теам покренуо у жељи и намјери да што квалитетније промовишемо планирани и најављени програм фестивала за 2021. годину, те у партнерству са институцијама културе у Републици Српској и БиХ створимо квалитетан културни садржај који ће истовремено вратити програм и публику у ове установе. Намјера истога је да „пробуди“ и „освјежи“ културне садржаје у нашој земљи, који су готово у потпуности обустављени током већег дијела 2020. године. Имајући у виду тешку ситуацију у којој су се нашле све компаније из свих привредних области, изузетно нам је драго што је Бањалучка пивара на овај начин препознала важност и значај подршке фестивалској култури и у вријеме пандемије“ изјавио је Дубравко Сувара, директор Нектар ОК Феста. 

У овој компанији истичу да је веома значајно да остану уз своје партнере и у ванредним околностима, које су задесиле фестивалску културу.

„Опредељеност Бањалучке пиваре јесте да подржи културу и уметност, поготову музичке догађаје. Нектар као највећи пивски бренд партнерски подржава пројекат „Нектар ОК Фест караван“ као изузетан пројекат који помаже да се одрже културно-уметнички садржаји и у времену када је то можда и најпотребније, у току пандемије. Надам се да ће и ово проћи и да ћемо следеће лето уживати на Тјентишту на Нектар ОК Фесту,“ изјавио је Илија Шетка, генерални директор Бањалучке пиваре. 

Нектар ОК Фест караван на пропутовању је кроз градове у Републици Српској и БиХ. До сада су реализовани програми у Фочи, Требињу, Зворнику, Бањалуци, Градишци, а своје путовање караван наставља према осталим станицама у којима је планиран у наредном периоду, Мостар, Добој, Зеница, Сарајево, Тузла...

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар