Пљуште критике свјетских сила за Додиково излагање

Након уводног излагања Валентина Инцка, у којем је пред свим амбасадорима, између осталог, Милораду Додику и Драгану Човићу поручио да се понашају неевропски те да споменик Караџићу и мисе задушнице (за Блеибург) нису европске вриједности, лидери ХДЗ-а и СНСД-а су бурно реагирали.

Босна и Херцеговина 25.11.2020 | 09:49
Пљуште критике свјетских сила за Додиково излагање

Прво је Човић Инцкове извјештаје назвао мањкавим, површним и непотпуним, а онда је кренуло скандалозно обраћање Додика, пуно увреда и говора мржње, а поштеђени нису били ни мртви, што је посебно шокирало свјетске званичнике.

Осим увреда, Додик је пред свјетским силама изговорио и да ће “размотрири” почетак интеграције РС са матичном земљом Србијом.

За наведено су, поготово Додик, добили прави дипломатски шамар цијелог свијета, изузев Русије.

Сједињене Америчке Државе, Њемачка, Аустрија, Велика Британија, Француска, Белгија… оштро су осудиле језик и ставове Милорада Додика и истовремено пружиле снажну подршку Канцеларији високог представника у БиХ (ОХР) и лично високом представнику Валентину Инцку.

Велика Британија, Белгија и Француска прозвале су Русију што није позвала чланове Предсједништва БиХ као највише изабране демократске представнике, чиме су дале за право одлуци Бакира Изетбеговића да одбије састанак. Француска је у том контексту нагласила да се морају јачати, а не слабити институције БиХ.

Њемачка је упутила снажну подршку раду Уставног суда те позвала на осигуравање равноправности грађана у контексту изборне реформе.

Гüнтер Сауттер, замјеник сталног њемачког представника у УН-у подржао је Инцка, али и осудио увреде које је на његов рачун изнио Додик. Сауттер истиче како је сматрао да ће овај састанак отворити могућност за дијалог о ситуацији у БиХ, али је слушао јако дуг монолог, пун персоналних напада на Инзка.

- Мислим да ово није начин на који Вијеће сигурности треба разговарати - оцијенио је Сауттер.

Сауттер је захвалио високом представнику, најавио даљњу подршку њему и његовом Уреду, подржао рад Уставног суда БиХ и међународне судије те упозорио како се вербални напади и непримјерен језик против суда не смију толерисати.

Истакнуо је да је посвећеност међународне заједнице битна нарочито након излагања Додика те да због тога управо треба истрајати на посвећености територијалном интегритету БиХ као суверене државе.

И Ричард Миллс, амерички амбасадор при УН-у, оцјенио је да је институција Уреда високог представника битна у БиХ.

- Инцко је потребан тој држави у смислу одржавања мира и доношења битних одлука. Снажно подржавамо постојање те институције и мислим да би се требала преиспитати та одлука коју Додик спомиње, да је пет наспрам два гласа да Инцко иде из БиХ – казао је Миллс и додао:

- Жалосно је што данашња расправа није замишљена и структурирана на начин који је омогућио да се чују и уврсте гласови свих судионика. Чуо сам ваше уводне коментаре, Василиј (руски амбасадор), али бошњачко учешће и укључивање у политички дијалог од пресудне је важности за стабилну и просперитетну будућност земље – рекао је.

Сониа Фарреy, представница Велике Британије при УН-у, изразила је безрезервну подршку ОХР-у те додала да се та институција мора одржати у Босни и Херцеговини, пишу Вијести.ба.

- Осуђујем вербални напад Милорада Додика и руски амбасадор је заиста требао позвати чланове Предсједништва БиХ, умјесто политичких лидера и управо је посљедица тога говор Додика, којем смо сви свједочили, казала је она.

Француска представница при УН-у такође је била истог мишљења, пруживши подршку Босни и Херцеговини, навела је да подржава и Инцка.

Амбасадор Аустрије при УН-у је поентирао: "Овај састанак је добар подсјетник зашто међународна заједница мора остати у БиХ!"

(Агенције)

Коментари / 100

Оставите коментар
Name

Писмо за Инцка

25.11.2020 09:01

Господине Инцко, слажем се са Додиком да треба да одете јер: ГОДИНАМА НИШТА НИСТЕ ПОДУЗЕЛИ ДА СЕ ДОДИК СМИЈЕНИ. МИРНО СТЕ ГЛЕДАЛИ КАКО ДОДИК УНИШТАВА СРПСКИ НАРОД, МИРНО СТЕ ПОСМАТРАЛИ КАКО ДОДИК ПЉАЧКА СРПСКИ НАРОД, МИРНО СТЕ ПОСМАТРАЛИ КАКО СЕ БОГАТИ ДОДИКОВА ПОРОДИЦА, МИРНО СТЕ ПОСМАТРАЛИ КАКО ДОДИК КРАДЕ НА ИЗБОРИМА, ЗНАЛИ СТЕ И МИРНО СТЕ ПОСМАТРАЛИ КАКО СЕ ГЛАСАЧКИ ЛИСТИЋИ ШТАМПАЈУ У АТЛАНТИКУ И ПРЕДАЈУ ДОДИКУ ЛИЧНО, МИРНО СТЕ ПОСМАТРАЛИ КАКО СЕ ОПСТРУИШЕ ИСТРАГА О УБИСТВУ ДАВИДА ДРАГИЧЕВИЋА, МИРНО СТЕ ПОСМАТРАЛИ КАКО ДОДИК ПОСЛИЈЕ ИЗБОРА КУПУЈЕ ПАПКЕ ИЗ ДРУГИХ ПАРТИЈА, ПОДРЖАВАЛИ СТЕ ДОДИКА КОЈИ НИЈЕ ДОНИО ЗАКОН О РАДУ У КОРИСТ СРПСКИХ РАДНИКА ВЕЋ У КОРИСТ ВАШИХ ЗАПАДНИХ ФИРМИ И БАНАКА, МИРНО СТЕ ПОСМАТРАЛИ КАКО ДОДИК ВРИЈЕЂА ГРАЂАНЕ СРПСКЕ И ПОСЛАНИКЕ У СКУПШТИНИ РС, МИРНО СТЕ ПОСМАТРАЛИ И ОДОБРОЛИ БРУТАЛНО ПРЕМЛАЋИВАЊЕ ГРАЂАНА НА ТРГУ КРАЈИНЕ ЗА ВАШ БОЖИЋ 2018., МИРНО СТЕ ПОСМАТРАЛИ КАКО ДОДИК, ЗАЈЕДНО СА ИЗЕТБЕГОВИЋЕМ И ЧОВИЋЕМ СТВАРА НАЦИОНАЛНЕ ТЕНЗИЈЕ И СУКОБЕ, МИРНО СТЕ ПОСМАТРАЛИ И ЧАК ПОДРЖАВАЛИ КАДА ЈЕ ДОДИК ЗАЈЕДНО СА ИЗЕТБЕГОВИЋЕМ И ЧОВИЋЕМ ЗАДУЖИО СРПСКИ НАРОД (И ДРУГА ДВА НАРОДА У БИХ ) КОД ВАШИХ АУСТРИЈСКИХ БАНАКА И ММФ.. ИТД ИТД. ЗНАЧИ, САМО СТЕ СВЕ МИРНО ПОСМАТРАЛИ И ПОДРЖАВАЛИ ШТА ДОДИК РАДИ И НИКАДА И НИШТА НИСТЕ ПОДУЗЕЛИ ДА СЕ ОН ЗАУСТАВИ И УКЛОНИ. Због тога би, господине Инцко, МОРАЛИ одмах НАПУСТИТИ БиХ И ДА СЕ НИКАДА ВИШЕ НЕ ВРАТИТЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.11.2020 09:08

Слажем се. Инзко је салонски политичар а Додиков саучесник. Све ово је игроказ за полусвјесне људи. Овалбумин наступом Додик жели да демонс триес како се он никога не плаши. Аха како да не!

Name

дамир

25.11.2020 09:11

теби би то одговарало крив си управо ти и твој нарид ви дајете могуцност таквима да всм паламуде и лазу и краду и стити васе српство угрозени сте и ви и хрвати а радите ста хоцете а ми сутимо и цекамо својих пет минута

Name

Супер Хик

25.11.2020 09:16

Бурлино обраћање путем видео линка ,а поводом 25 година Дејтона је фијаско.Листам штампу региона и свјетску.Нигдје баш нигдје неке похвале,покоји читалац у свом коментару похвали ал буквално ријетко.Занимљиво да и ови љигавци из Независних ништа не објављују,а и у Србији дочекан на нож.Нисам политичар ал вокабулар,приступ је био потпуно шаторски.Пролупо скроз.Има ли он савјетнике?Губитак Бањалуке и Бјељине за начелничке позиције га је дотуко.Оде нама Данијела ,а не рече збогом

Name

Професор

25.11.2020 09:16

Браво за коментар.

Name

Професор

25.11.2020 09:17

Браво за коментар.

Name

Писмо

25.11.2020 09:18

Се пише малим словима

Name

зивбих

25.11.2020 09:32

Добро си написао.

Name

Ре супер хик

25.11.2020 09:34

Нема он ни савјетника ни предсједника РС ни предсједника владе ни министара. Вулићка је рекла шта је он и он се тако и понаша, он је сеоски ђилкош а не то. И кад свијет погледа ко је "изабрани" представник Срба шта може мислити о народу кад је он "најбољи" међу нама.

Name

Ре Писмо за Инцка

25.11.2020 09:38

Браво! Управо сам му то наумио реци, али ти си био брзи. Ако смо вец њихова колонија нека воде рацуна како се понасају ови сто их са брда доводе на власт.

Name

Дудо

25.11.2020 09:51

Уууу, како си грдно преватио...за све ово није надлезан Инцко, него управо народ. Изаберите деуге и другације, изаберите људе којима је економија на првом мјесту, а не странацки интереси. Твој коментар је класицан примјер цовјека који не зна ције су ције надлезности. Исто као кад пензионер казе, Драско повецај нам плате јер смо те изабрали за градонацелника...врх незнања

Name

Мирко

25.11.2020 09:51

Б Р А В О!!!

Name

маја

25.11.2020 09:53

нема даље,све је овако

Name

А-теам

25.11.2020 09:57

А ста сте ви, као народ, радили? Подрзавате додика у свим његовим лудостима, аплаудирате када говори о отцјепљењу, задњихниједан српски интелектуалац ни ријец није проговорио о додиковим увредама на рацун других народа, окрецете главу на најтези криминал којег проводи додик и његова екипа. Имали сте прилику прије 10 дана да му показете гдје му је мјесто. Али не, ви сте га опет подрзали, тако да, и поред побједе опозиције у Бања Луци и Бијељини за нацелницка мјеста, додикови су глат добили вецине у скупстинама. И вјероватно, вецина вас би устала на позив додика против дрзаве, када би га Инцко смијенио или санкционисао. Ви као народ требате промијенити размисљање, и ускратити подрску онима који и вас и нас воде у пропаст.

Name

ЛАВ

25.11.2020 09:57

Потпуно се слажем да је Инцко саучесник у сатирању овог народа. То потврђује и чињеница да не жели да истраје на усвајању измена Изборног закона и тиме онемогући изборне манипулације. Високи представници су смењивали непосредно изабране људе када им је то одговарало а сада очито имају интерес да се не дође до воље већине народа. На тај начин Инцко и они који су га поставили, преко својих послусника уништавају све оно што би могло да буде добро.

Name

Јасно

25.11.2020 10:13

Сад смо сви видјели како Додик има тезак задатак и борбу против ветрењаца. Сви су против Срба али њему свака цаст. Најбољи српски лидер икада

Name

браво за коментар

25.11.2020 10:25

Све је тацно али мислим да се је Инцко пробудио у добио подрску м.заједнице.Готов је додик а и његови јарани цовиц и бакир ито убрзо.

Name

Јок

25.11.2020 10:28

Смјешно је цитат шта једна особа острашћена мржњом пише.

Name

РЕ

25.11.2020 10:31

СВЕ СЕ СЛАЗЕМ. САМО КАД ИНЦКО ОДЕ ДА ДОДЈЕ УМЈЕСТО ЊЕГА НЕКО КО ИМА ХРАБРОСТИ КОРИСТИТИ БОНСКА ОВЛАСЦЕЊА. ИНСКО СЕ СПУСТИО НА НАЈНИXЕ ГРАНЕ КАД ЈЕ ДОЗВОЛИО ДОДИКУ ДА ГА ОНАКО ВИЈЕДЈА. ОНО НИ НАЈВЕЦА ЛУТАЛИЦА НА УЛИЦИ НЕБИ ДОЗВОЛИЛА ДА ГА ОНАКО НЕКО ИЗВРИЈЕДЈА.

Name

ЕЛЕКТРОН

25.11.2020 10:53

@ Писмо за Инцка ПОГОДАК У ЦЕНТАР АЛИ мозда су се закацили око подјеле пљена ???????

Name

Профа

25.11.2020 11:01

Свака част на коментару

Name

Митар 2

25.11.2020 11:14

Браво за све свјетске силе..уведите нам санкције..НЕДАЈТЕНАМ КРЕДИТ..Утом слуцају највисте нам поногли..

Name

Ре

25.11.2020 11:16

Прича се да је тражио и да отпјева:"Не може нам нико ништа"

Name

Роки

25.11.2020 11:42

Свака цаст за писмо. Све је бас тако. Само моје мисљење је да и Инцко има тала и уплива у свему овоме. За онолике увреде да је неко други у питању давно би био смјењен. Један на другог лају, а нико ниста не предузима. Пар су цудо. Све ми се цини да је ово, оно:" Дрз'те лопова", а они исти. Ако није тако смјени га, имас ли м..а?

Name

Ре Писмо за Инцка

25.11.2020 11:43

Немој тако ипак је био забринут

Name

Митар 2

25.11.2020 11:52

Акога сад не скинете до козе.никад нецете..козуму згулити мафијаску..и он је згулио народу..дрзаву унистио па сад и вас зајебава ..остафлер..

Name

Ре атим

25.11.2020 11:57

Браво. Опсте је познато под којом силом гласаци морају гласати за СНСД. Сами сте створили најотровнији змију и једног од најомразенијих политицара уопсте у историји свијета.

Name

@Дудо

25.11.2020 12:12

Дудлај га!

Name

Миљан

25.11.2020 17:09

Свака част за коментар. Браво

Name

Геђа

26.11.2020 09:24

Та европска багра и лопови су га на тенку довели да им омогућава да несметано краду по БиХ, сад је нова тактика како да заварају народ,као он ће (по ко зна који пут) варати народ са,кобајаги, уједињењем РС и Србије,а они ће, опет кобајаги, да га оштро критикују и на томе ће се све свршити. СВРШИМ ИМ УСТА ЛОПОВСКА

Name

Дзо

25.11.2020 09:01

Зар не мислите да намјерно ово раде? Њима одговара да је Високи представник овдје..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

25.11.2020 09:06

Све сто си набројао је 10000% тацно .Свака цаст пун погодак.

Name

тито

25.11.2020 09:13

Па видиш да Инцко и Додик тајно сарађују и помажу један другом. Инцко му то све допушта, а Додик оваквим својим наступима и нападима на Инцка само продужава његов мандат на овим теренима. То је јасно као дан. То је тајни договор њих двојице. Јасно као дан.

Name

РВИ

25.11.2020 09:17

Додиг је будалетина.

Name

Јово

25.11.2020 09:20

Овај је гори од Инцка!

Name

Кап у мору

25.11.2020 09:49

Само тако нек настави! Браво Додо!

Name

Ре

25.11.2020 10:30

А високом одговарају ова три клауна. Доказ да њихова сарадња јача него икад. Злодик хоће да добије симпатије код народа којем је прије пар дана фино запријетио. Сад ће зспадне силе да се обруше на злодика а полусвјесни паразити ће то схватити као напад на српство. Досадни сценарији по 1000000 пут.

Name

РЕ

25.11.2020 10:49

Не насједајте .Ниста није као сто изледа они су довели Додика да унисти РС.Сад кад се Додику љуља столица покусавају да га одрзе да заврски прљаве послове унистења Срба и РС које је запоцеио ,сад це они као да нападају РС а Додик це да је брани вец видјена игра......

Name

ре Дзо

25.11.2020 10:50

Инцко и додик су дио исте екипе која игра за исти тим коме то није јасно

Name

Геј РС

25.11.2020 11:00

Лупас глупости. Говор је био изузетно добар, наведено је све оно антиуставно које су цинили високи представници, њихово лицемјерје, дволицност и сврставање на муслиманску страну и обесправљивање Срба. Назвао је Есдауна и Инцка неким погрдним називима који су потпуно заслузени. Антисрпско дјеловање ових ликова заслузује и горе термине, али ипак у дипломатској комуникацији гори термини се не смију употријебити. Критике које је добио Додик на рацун говора досле су од стране њемацког и аустријског,цини ми се и америцког амбасадора.Мислим да је довољно само то реци. У реду је да се не слаземо са Додиком и да каземо су његови потези према Бањалуци након избора неприхватљиви, али овде је у праву и ово заиста јесте свесрпско питање, иза кога би сви ми требали стати.

Name

Харе

25.11.2020 09:04

Искрено оно је синоц била брука и срамота поготову за српски народ,Додик је права сеоска варалица

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Харе

25.11.2020 10:37

ово испаде боље него задруга.

Name

Браво Додо

25.11.2020 09:04

Јест лијепо гледати твоју срамоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ако

25.11.2020 09:07

А јест испао сељак, сто јест јест. Све се то могло реци на културан нацин, овако је само контраефекат направио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.11.2020 20:57

Није испао сељак, вец јесте сељацина и то од оне најгоре сорте, грамзивих руљака..

Name

Јинг јанг

25.11.2020 09:07

Нисам за Додика,али мислим да је донекле у праву,А Додик је давно рекао Инцку да је он главни "Баја",не знам засто се сада цуде Додиковој реторици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

д

25.11.2020 09:08

Није он тако мислио, нису њега ни људи у Бањалуци разумили. Дашак вјетра са балкана се отео газдама. Сада су газде на потезу, само да не буде по напаћеном народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мањача

25.11.2020 09:08

Само Додику одговара млохави инзко

ОДГОВОРИТЕ
Name

Овца

25.11.2020 09:13

Срећа па немамо војску, баја би с тандзарама у рат против Нато.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Продузи му мандат

25.11.2020 09:16

БЕСКОНАЦНО .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоци

25.11.2020 09:40

Додик је само рекао истину и ниста није слагао и свака му цаст на излагању .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б.Алија

25.11.2020 11:42

Ти цес И даље јести корење,а он це зивјети у БГ и тросити милионе! А ти вици и даље да је у праву, да знас да јесте И нека те(вас) и даље прци!!!

Name

ре

25.11.2020 12:21

Додику свака част, а нама сваки дан комад хљеба и доста је.

Name

Е јеси глупан Гоци

25.11.2020 12:42

Он се накрао пара а такве будале као ти гласају за њега а нема вас за шта пас ујести,ј....вам он матер гдје је био кад се глава губи,код куће а сад србује,марш дезертерчино,шверцеру и лопове.

Name

РЕ

26.11.2020 10:27

Пљуште критике свијетски сила бурли,од који му нико и ништа не може да манипулише свим и свачим за свој интерес у РС.

Name

Бањалукаа

25.11.2020 09:46

Ма.9н то сад купи политицке поена код срба..као како сам ја њима одговорио..нидје везе..сам је направио јос веца срања....ал.код великих срба це бит..како нас баја брани..ја би рекао немој нас висе бранит матере ти....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

25.11.2020 09:58

Додик се сам укопаје и стамоти РС овиме је убрзао саби смјену а вероватно и санкције.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кика

25.11.2020 09:59

Све бараба до барабе. Баја је Баја на подручју од Новог Града до Требиња, изван тога нико га не ферма ни најмање. Зато се погуби чим прича са неким изван овог нашег тора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Објективан

25.11.2020 10:02

Никоме овај цовјек није добра донио, па ни свом народу у кога се заклиње..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

25.11.2020 10:05

Сви Срби који било шта кажу на ово излагање Додик су обични издајници и ништа висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ностромо

25.11.2020 10:09

Ма то је будаласта мрцина која се отела контроли,узас...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранислав

25.11.2020 10:13

Нек се носе Додик, Човић, Бакир, Инцко, Трамп, Меркелова сви у пм. Хоћу посао боли ме гдје са ким и како!!! Све мајмун до мајмуна, серем се и еу не треба ми све су нам одузели! Хоћу хљеба да нахраним дјецу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајево

25.11.2020 18:42

Тако је брате!

Name

Краљ

25.11.2020 18:52

Има посла колико хоцес само ти нецес да радис!

Name

Па

25.11.2020 10:13

Он требаа да оде!!!зато сто је био само мало забринут док је мафија опљацкала дрзаву и народ будзет оглодалааа а он само мало забринут и цекао да се мафија сама ухапси и оптузи и цак врати опљацканоооо!!!зна он одлицноооо све ста се догодило овдје али је цутиооооооооо а

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др. Харнага Шупчагић

25.11.2020 10:31

У ситуацији у којој се налазимо, два тотално безначајна лика, Додик и Инцко .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гили

25.11.2020 10:35

Дво примјера ЕУ продукт правосудја јесте управо то да је ЕУ радила на том на реконструкцији правосудја а добили смо да у свијету имамо најкорумпираније и најнепрофесиналније правосудје под контролом политике што је страсно и то не само Инцко већ и сама ЕУ зна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако се то ради

25.11.2020 11:34

Подметнули нам истовремено обадвоје, знас оно "луд, збуњен"!

Name

Тт

25.11.2020 10:36

Будалетина невиђена. ГОТОВ ЈЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТТ

25.11.2020 10:36

Потези очајника и коцкара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре за Инцка

25.11.2020 10:52

Да је овај наш шифровани имало паметнији, Инцко и међународна заједница би друкчије посматрала нас. Кога ти човјече браниш. Видиш да агресивно реагује на све и свашта, а посебно на политичаре. Човјек више нити зна гдје је и шта је коме рекао. Тешко нама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Киклоп

25.11.2020 11:05

Додик цини све да свијет види да је високи представник неопходан у БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ниx

25.11.2020 11:08

Додик је изузетно паметан политицар. Он се сада сукобио са свима а онда це од њих тразит помоц и кредите.. Висока политицка акробација...као мало дјете кад му мама неце купити играцку у трговини..мало се бацика по поду и млатара рукама и ногама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Данијел

25.11.2020 11:16

Могао бих свашта рећи, али боље бити кратак. Најбоље би било да немамо ни г. Инцка, нити позиције коју он представља, нити странаца у уставном суду, али ни г. Додика у политици. Овако, мучи муку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милидраг

25.11.2020 12:44

Боље да нема овог задњег,он је наша пропаст.

Name

Злата

25.11.2020 11:43

Па наравно да запад подржава јачање реп. Институција, где ће они уз помоћ Инцка и сличних, спроводити своју политику! Нико ту не тумачи Дејтон како треба! А и Русија само ћути! Зар она није потписница тогдејтина? Она само брани своје интересе, а ми смо јој поткусур!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Злато

26.11.2020 07:51

Јаке интересе има Русија овде код нас. Виде људи ским имају посла. Са Бајом је теско,дволицан и не одлуцан и без трунке савјести...

Name

Хадзи Јоцхан

25.11.2020 11:49

Једна трецина становниства преспава у РС-у! Иду и раде по ХР,СРБ и педерацији за комад хљеба. Ударајте се у прса и србујте а не мислите на будуцност васе дјеце,којих је све мање! Косово је изгубљено ради наталитета а ми смо на најбољем путу па изволите

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

25.11.2020 12:11

Е мој ти Дамире какав си ти идиот твоји су сами себе бомбардовали умјесто да се бориш са народом ти сереш. Јебо те Бакир фукара као и наши шта вриједи слијепцу кад не види.Па зар ти није жао омладине и наше и твоје која бјежи главом без обзира,а ти као нешто чекаш идиоте болесни.Гори си ти од ове будале Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будо72

25.11.2020 12:32

Билмез на дјелу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грета Гарбо

25.11.2020 12:32

Браво Миле, нек си му се наговорио. Не волим ни тебе несто посебно али сигурно те волим висе од Инцка смрада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајка

25.11.2020 12:57

Ма прице за малу дјецу Инцко ради са додиком у талу имју један другог у саци и зато могу да прицају бљувотине један за другог. Инцко одобрио додику додик њему и све ок

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

25.11.2020 13:49

Понашање узурпатора у задњих десетак година, а посебно послије избора треба да буде срамота сваког србина, а мене као србина и борца прве категорије је истински срамота, ко нас представља, зар смо толико неспособни да не видимо да нас толико понижава, зар нисмо знали за све ове године ко је додик, саодговорни смо и ми грађани за овакво понашање узурпатора? Само организовати масовне протесте мирне и узурпатору показати гдје му је мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

25.11.2020 13:51

Што се тиче Инцка, они одлично сарађују и договарају се како би остали што дуже на својим позицијама, а на терет нас грађана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ас

25.11.2020 13:53

Е због овога цу гласати за Додика док се год кандидује, све сто је рекао је онако како заиста јесте, а сто на залост медији попит усраног БН стају на страну србомрзаца, то довољно говори о истом, а видимо на терену како СДС пролази са кампањом усраног БН

ОДГОВОРИТЕ
Name

глупане

25.11.2020 14:55

само ти настави гласати, а он це узивати у милијардама опљацканих, а ти једи коров, а и ако те запослио зиви и даље са 800КМ и србуј, 10 година говори о отцјепљену, и шта би, само це нас казнити, да више не будемо имали за хљеба, и вратит нас у средњи вијек, а он це наставити узивати у својим милијардама... И јеси туп право. И СВАКА ТИ ЧАСТ гласацино једна глупа...оно је узас шта је изговорио, они ни кафански ниво није, само те брука гласацино глупа

Name

Мирјана

25.11.2020 22:50

Само за Додкка гласати

Name

Дамир

25.11.2020 14:16

Кратко јадна мајка биједи и сиротињи само еу недај паре за мјесец њихови гласаци има да их вјесају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тројански коњ

25.11.2020 15:24

Додик је Тројански коњ западних сила, који их тобож напада, а уствари продукује њихов даљи останак у БиХ. Даје им алиби да и даље остану овдје и прећутно аминују уништење привреде и институција... пунећи своје и њихове џепове новцем грађана. Са Бакиром је иста ствар... само ефекат огледала...

ОДГОВОРИТЕ
Name

100 %

25.11.2020 17:14

Браво мајсторе

Name

НАЈНОВИЈЕ

25.11.2020 16:50

Вулицка ,експресно .....постаје савјетник Додику !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни РС

25.11.2020 18:25

Нек си тим кловновима свјецким рекао па макар, неволим те несто Додо јеси и лопов и манипулатор али нема БиХ и ове босње могу само да је сањају .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија

25.11.2020 18:27

Није он у винклу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

25.11.2020 19:11

Много промашаја направио је ОХР али нико грађанима Републике Српске и Српском народу није нанио више зла и срамоте од Додика и његовог режима. Био је наш народ много пута под окупацијом али и ово је окупација свих слободоумних грађана од стране Додиковог режима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

25.11.2020 19:21

Ма овај нас пуко ко осигурац,незна висе ста прица!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобан

25.11.2020 19:27

Тацноје да додика подрзавају странци идасуму дозволили да толко покраде јосму дају кредит да има стовисе покраст а изборе нормално сваке покраде кад странци све контролису сто изборе некобтролису него додика подрзе у кради

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

25.11.2020 20:56

Ови ликови Д&Ч су само продужили мандат високог представника и међународне заједнице, ОХР. Није искључено да раде за њих а као награду убиру кајмак а да их нико не казни дуги низ година. Ј..е се њима за народ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

КИКИ

25.11.2020 21:22

СВЕ ИДЕ ПО ПЛАНУ : 11 % СРБА У ХРВАТСКОЈ СУ РАСТЈЕРАНИ ( ЗБОГ ДИВЉАКА ПОПУТ ДОДИКА) 10 % СРБА СУ РАСТЈЕРАНИ СА КОСОВА ( ЗБОГ ДИВЉАКА ПОПУТ ДОДИКА 30 % СРБА У БОСНИ НЕКА РАЗМИСЛИ КУДА ИХ ГУРА ДИВЉАК ДОДИК

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрдја

25.11.2020 22:35

Е КИКИ КОЈА СИ ТИ БУДАЛЕТИНА САЦУВАЈ БОЗЕ

Name

Но цомент

25.11.2020 23:11

Сувишан је било какав коментар осим да се казе они који га подржавају сигурно су исли у исту школу као њихов водза звани сировина. Представљати српски народ сигурно му је мозак остао у Лакташима а тијеком био на конференцији, длебетање без мозга је веома опасно за њега самог и друштво које га подржава

ОДГОВОРИТЕ