Басиста "Рибље чорбе" на респиратору, у тешком стању!

Гитариста рок групе "Рибља чорба" Миша Алексић (67) заражен је вирусом корона и од 13. новембра налази се на лечењу у КБЦ "Бежанијска коса". Миши се стање погоршало и већ три дана је на респиратору.

Забава 24.11.2020 | 22:05
Басиста "Рибље чорбе" на респиратору,  у тешком стању!

Његова ћерка Мина Алексић, објавила је емотиван статус на друштвеној мрежи Фејсбук истичући да је сваки сат његова борба за живот.

"Мој Миша је оболео од ковида и на респиратору је већ 3. дан. Сваки сат је његова борба за живот као и моја и мамина за њега. Миша би волео да сви наши драги људи знају који је лав и борац. Волео би да сви људи који га воле и поштују као мајстора рока ових дана буду уз нас уз њега и верују да ћ емо победит у****и Ковид. Сви смо мислили да је спрдња и до пре две недеље сам седела са породицом на ручку и смејали смо се како не волимо да носимо маске и разглабали где ћемо у провод или ручак. Ја сам сада остала са оба родитеља у болници. Преплашена да али и храбро верујем у срећу и у добру енергију. Молим вас због Мише да шаљемо најјачу енергију у универзум и да нам што пре буде на сцени са гитаром!", написала је Мина Алексић поред заједничке фотографије са оцем.

(Курир.рс/Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мика

24.11.2020 23:28

Недај се друже. Сретно и Бог ти помогао од Зла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оззy

25.11.2020 04:31

Рокери су увијек били најцврсци ??????. Цекам да те видим на јос много концерата.

ОДГОВОРИТЕ