Доктори се окупили око кревета, пустили му ову пјесму

Бојан Златановић, бубњар "Амадеус бенда" познатији као Токан, преминуо је данас у 45. години од последица корона вируса, а његов колега и пријатељ Бојан Станимировић испричао је како су изгледали последњи тренуци музичара, док су му се лекари у болници борили за живот.

Магазин 24.11.2020 | 16:33
Доктори се окупили око кревета, пустили му ову пјесму

"Доктори и сестре из КБЦ "Др Драгиша Мишовић" су га оживљавали свим силама, чак су се сви окупили око његовог кревета у једном тренутку, пустили му песму Амадеус бенда и сви певали наглас", открио је Станимировић. 

Он је за Курир истакао да че Токан заувек живети кроз Амадеус бенд.

"Отишао је најбољи бубњар и певач кога смо имали. Хвала болници Драгиша Мишовић што су дали све од себе да га спасу. Живеће вечно кроз Амадеус Бенд. Такви људи као што је мој побратим Токан, никада не умиру. Амин", рекао је Бојан.

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

зељко

24.11.2020 16:17

то и јест проблем сто. је примио сву могуцу терапију.. убили су га ал. битно је да ви казете да је био млад и здрав па да сад сви лагано примимо експерименталну вакцину.. васа потреба да нас упласите само је јис један од доказа цијеле преваре..

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ;Зељко

24.11.2020 16:36

“Браво Анстајну “21вијека! Немогу да вјерујем да има овко неразумних људи у данашње доба који питају наглас (нажалост) ВЈРУЈЕТЕ ЛИ ВИ МЕНИ ИЛИ СВОЈИМ ОЦИМА!!

Name

Митар

24.11.2020 16:50

Ре Жељко, Не само да си будала већ си и тотални дебил. Ја сам био у болници 15 дана и нагледао се свега али сам и видио колико је људи спашено само заслугом доктора и терапија које смо примали.... Зато народе не обраћајте пажњу на коментаре оваквих будалетина већ се чувајте....

Name

Вук

24.11.2020 17:20

Благо мајци која те роди тако паметна, све знаш!