"Видић ми је рекао да жели да буде селектор Србије"

Звездан Терзић, генерални директор Црвене звезде, дао је своје мишљење поводом недавног отвореног писма Немање Видића упућеном ФСС-у.

Фудбал 24.11.2020 | 10:31
"Видић ми је рекао да жели да буде селектор Србије"

Прослављени српски фудбалер оштро је критиковао рад Фудбалског савеза, а Терзић је на гостовању на ТВ Прва рекао:

"Немања Видић има грандиозну каријеру и сигурно да заслужује функцију и место у српском фудбалу. Да ли у Црвеној звезди или ФСС-у... Читава генерација, плејада, као што су Видић, Станковић, Коларов, Данко Лазовић, Бане Ивановић, сви они завршавају каријеру или су завршили и у складу са својим жељама треба да нађу место у српском фудбалу. Они су потребни српском фудбалу. За њих треба да има места, а на којим функцијама то треба да се види са њима", рекао је Терзић и додао:

"Са Немањом сам разогаварао пре годину и по дана, тада ми је рекао да је завршио профи лиценцу у Енглеској и да му је жеља да буде тренер и једног дана селектор и сигуран сам да ће бити".

Водитељ Јутарњег програма Филип Чукановић питао је Терзића – да ли Видић жели нешто чим је послао писмо?

"Не могу да говорим у његово име, можда је имао потребу да каже шта му се не свиђа. То је легитимно, мада мислим да ФСС има своје органе... Ми сви се бавимо јавним радом, јавне смо личности и сви смо подложни критикама, и ја сам за критику, али аргументовану, а не паушалну", закључио је Терзић.

(Б92)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Кум

24.11.2020 10:38

Кладим се да Терзић измишља да би помогао опстанку КОРУМПИРАНОГ ФСС на челу са Колегом и Пантелићем Пантелић је млађи али је већ заражен истим вирусом као Кокеза и Терзић!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Састала

24.11.2020 17:15

се БАНДА да усути ВИДИЦА, а нису му ни до колена. Битанге лоповске волите висе? него СРБИЈУ и ??⚽️. Састала се друзина ко да им стане на пут !!!

ОДГОВОРИТЕ