Милиони Американаца планирају да путују упркос забранама

Око милион Американаца свакодневно је путовало авионом током протеклог викенда упркос апелима и преклињању здравствених експерата да се избјегну окупљања и путовања за Дан захвалности због пораста смртних случајева међу ковид пацијентима широм САД.

Свијет 24.11.2020 | 08:55
Милиони Американаца планирају да путују упркос забранама

Прогнозе упозоравају да се током сезоне празника гужве неће смањивати, а идуће недјеље најављује се највећи промет путника.

У извјештају АП се указује да ће ове године број путника бити двоструко мањи него током прошлогодишње празничне сезоне.

Ипак, око три милиона путника, колико их је регистровано током протеклог викенда, створили су највеће гужве још од средине марта када је САД погодила епидемија вируса корона.

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Демира

24.11.2020 08:08

Они бар имају аутопутеве.ареодроме а ста ми имамо ми не моземо ни у сусједну опстину заостали смо

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

24.11.2020 08:08

па види се да су људи свугдје исти. тензије и нервозе стварају политицари јер имају корист од тога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

24.11.2020 12:12

Стварно не разумијем шта је проблем код људи? Па зар у оваквим временима новог вируса,пандемије и оволиког броја умрлих људи и даље умишљају теорије завјере,некаква чиповања итд а све због тога јер нећемо да се одрекнемо досадашњег начина живота и комфора који исти носи. Страшно да страшније неможе бити!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

25.11.2020 06:00

Стварно не разумијем шта је проблем код људи? Па зар у оваквим временима овог лажног вируса,пандемије и оволиког лажног броја умрлих људи и даље не вјерују у теорије завјере,некаква чиповања итд а све због тога јер боће да се одрекну досадашњег начина живота и комфора који исти носи. Страшно да страшније неможе бити.