Син шест година крио тијело мајке и дизао њену пензију

Словеначка полиција притворила је 67-годишњака који је више година тајио смрт мајке и подизао њену пензију, а њено је тијело пронађено у једном стану на подручју Љубљане након што је њен нестанак полицији пријавила остала родбина.

Регион 23.11.2020 | 15:37
Син шест година крио тијело мајке и дизао њену пензију

Полицијска управа Љубљана наводи да је крајем прошле седмице родбина нестале  97-годишњакиње пријавила случај као сумњив јер им је  67-годишњи мушкарац, наводно син који који је задужен за старатељство, онемогућавао све  контакте, преносе словенски медији.

Даљњим прикупљањем информација полиција је у једном стану на подручју Љубљане нашла тијело тражене особе. 

Смрт је по до сада познатим подацима наступила прије више година, а узрок смрти још није познат, наводе криминалисти.

Осумњичен је цијело вријеме осталу родбину увјеравао да је она жива, а будући да је имао пуномоћ подизао је и приходе с њених рачуна, па и њену пензију, наводе медији према изворима у полицији.

Из полиције су, не потврђујући идентитет ухапшеног, навели да се сумњичи за кривично дјело скрнављење мртвог тијела, изазивања смрти занемаривањем особе и преваре, преноси Хина.

Полиција наставља с прикупљањем обавијести и утврђивањем околности догађаја, о чему ће бити обавијештено надлежно државно тужилаштво, навели су у Полицијској управи Љубљана.

Како наводи телевизијска постаја ПОП-ТВ, незванично се сазнаје да је син мртво тијело своје мајке у стану држао пуних шест година, а осталој родбини је тврдио како он с њима не жели комуницирати, а у међувремену је редовно подизао њену пензију.

(Фена) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ако

23.11.2020 15:19

Словенци Дјоле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ме

24.11.2020 11:16

???

Name

Родбина

23.11.2020 15:20

О овом болеснику не треба прицати,али јадне ли родбине кад за 6 година не уоце да им неко, сво то вријеме недостаје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

23.11.2020 15:37

доцегасу људи досли и пали у неморал добарје биг каданас трпи овакве

ОДГОВОРИТЕ