Црвена звезда на зиму остаје без високог нападача

Америчка Минесота заинтересована да у јануару реализује трансфер

Фудбал 21.11.2020 | 20:18
Црвена звезда на зиму остаје без високог нападача

Готово сигурно Милан Павков ће у зимском прелазном року напустити Црвену звезду. Високи нападач који ће остати упамћен по головима у мечу против Ливерпула у Лиги шампиона спреман је за трансфер.

Јунајтед би могао да постане нови клуб Милана Павкова. Али, не славни Манчестер јунајтед, већ амерички клуб Минесота јунајтед. Уместо одласка у неку од јачих лига у западној Европи, или макар Русији, Звездиног дугајлију чека егзотична дестинација. Тачније, Америка, односно МЛС лига. 

Минесота јунајтед се пласирала у плеј-оф МЛС лиге и у четвртфиналу играју против Колорадо Рапидса. Екипу предводи енглески стручњак Едријен Хит. Управа клуба жели да нападне титулу наредне сезоне и један од пикова је и нападач Црвене звезде Милан Павков.

Црвена звезда не може да рачуна на велико обештећење, јер Милан Павков због лоше форме и чињенице да није први нападач код Дејана Станковића нема исту цену као у време када је био јунак тријумфа над Ливерпулом. Процена је да би црвено-бели на продаји Милана Павкова могли да зараде између 1.000.000 и 1.500.000 евра.

Милан Павков (26) има уговор са Црвеном звездом до јуна 2023. године.

(Курир спорт)

Коментари / 0

Оставите коментар