Обележен четрдесетодневни помен Бори Дрљачи!

Владимир Дрљача, син преминулог певача Боре Дрљаче, након што је одржан четрдесетодневни помен познатом уметнику, у емотивној исповести присетио се лика и дела свог оца.

Магазин 20.11.2020 | 15:29
Обележен четрдесетодневни помен Бори Дрљачи!

Борин син рекао нам је и како је неверица у њиховој породици још увек присутна због певачеве смрти, као и да им Дрљача много недостаје.

- Прошло је 40 дана, окупили смо се овде. Због ове ситуације с корона вирусом доста људи није дошло, али у оваквим моментима и иду најужи чланови фамилије. Био је свештеник, одржао опело - прича Владимир Дрљача.

Недостаје нам Бора, још увек је неверица присутна. Тако се то брзо све издешавало и нека почива у миру. Остају његове песме, наравно, дела, нећемо га никада заборавити - рекао је Влада.

 

Борин син је прокоментарисао понешто и о последњим данима покојног певача:

 

- Па види, једну ствар, мало је непријатно... Последњи дани болесника су увек тешки. То је јако тужно и болно. Болест кад покупи човека и кад легне, онда је то јако безвезе - изјавио је син Боре Дрљаче.

 

Велики Борин пријатељ, како је годинама истицао у јавности, био је Ера Ојданић. Међутим, он се није појавио на помену легендарног певача. 

- Требало је да дође још колега, али су јуче отказали због ове ситуације. Мада, ја сам им рекао да носе маске, али постоји страх, што је оправдано, то су старији људи. Треба да се пазе, ваљда је то свима јасно - додао је Влада.

Извор: курир.рс/пинк фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар