Збијају шале на рачун новогодишње јелке у Њујорку

Новогодишња јелка која се сваке године поставља испед "Рокфелер центра" у Њујорку, једна од најпознатијих на свијету, овога пута није изазвала уобичајено одушевљење.

Занимљивости 18.11.2020 | 17:15
Збијају шале на рачун новогодишње јелке у Њујорку

Иако још увијек није окићена, многи корисници друштвених мрежа прокоментарисали су њен "оскудан" изглед, док су неки истакли да је јелка пригодна за обиљежавање 2020. године, пише ББЦ.

Смрча висока 23 метара постављена је у суботу испред "Рокфелер центра" у Њујорку.

Јелка би требало да буде окићена у наредним недјељама, а свјетла ће бити укључена на церемонији почетком сљедећег мјесеца.

Из компаније у чијем се власништву налази "Рокфелер центар" тврде да су посебно поносни на то што се традиција постављања и кићења јелке и ове године наставља, упркос пандемији која је довела до отказивања многих традиционалних новогодишњих прослава у Њујорку.

Упркос томе што још увек нису постављени украси, многи корисници друштвених мрежа ругали су се њеном изгледу, наводећи да су гране исувише ријетке, док су неки оцијенили да је као таква пригодна за обиљежавање 2020. године.

Јелка је, као и сви ми, свашта прошла ове године, написао је један корисник Тwиттера.

Други тврди да је свестан да је тешка година иза нас, али да би јелка требало да буде пунија.

Неки су истакли да ће новогодишња јелка изгледати другачије и много љепше када се гране исправе и када се буде окитила.

Новогодишња јелка испред "Рокфелер центра" у Њујорку није једина на чији су рачун корисници друштвених мрежа правили шале.

Ове године на мети се нашла јелка у Синсинатију, прошле јелка постављена на Трафалгар скверу у Лондону, а 2017. јелка у Риму, коју су неки упоредили за четком за wц шољу.

(Тањуг)

Коментари / 0

Оставите коментар