Нада открила како је чистила паприке на свадби и како је због Гоце награбусила!

Љуба Аличић и Нада Топчагић открили су ангедоте са приватних весеља на којима су наступали.

Забава 18.11.2020 | 16:21
Нада открила како је чистила паприке на свадби и како је због Гоце награбусила!

"Нада и ја смо били на једној свадби. Наду су терали да прави салату, кромпир, иза тог шатора. То је био човек из Старе Пазове. Нећеш да признаш истину, Надо. Једом су упали са пиштољима, било је ''лезите доле'', а за Шабана су рекли: ''Ти устани, ти си наш''испричао је Љуба, међутим Нада се није сложила са њим.

"Стигли смо раније, то је било код Драгољуба, чистили смо папирке. Љубо, не лупетај глупости, било је да смо бежали, да је било крађа, превара, али то за шатор си ме ти помешао са неким", рекла је певачица, а онда открила како се због колегинице Гоце Божиновске нашла у небраном грожђу на једном приватном весељу.

"Ја сам дошла из Тивта, Гоца Божиновска је каснила, ја сам дошла да је извадим, била је ту нека мафија. Лесковац, шума, црква... Стижемо ти ми, Гоца стиже тек за 5, 6 сати, Мирко Кодић и ја смо награбусили. Он каже на сто, ја на сто. Оставили су мене са Мирком Кодићем, Гоца је узела унапред паре и отишла. То је било такво малтретирање. У омчи смо Мирко Кодич и ја, ја да помогнем и останем ту у катастрофи. Газда нам каже да идемо за њим и ми идемо око њиве, шљиве...", испричала је Нада у емисији ''Амиџи шоу''.

Извор: курир.рс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар