Мијењаће се облачно и сунчано вријеме током дана

 - У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити промјенљиво облачно вријеме са сунчаним интервалима и температуром од осам до 13 степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 18.11.2020 | 08:19
Мијењаће се облачно и сунчано вријеме током дана

Ујутру промјенљиво до претежно облачно од централних предјела на исток и дјелимично на сјевер, те потпуно облачно. На југу ведро и сунчано. У котлинама ће бити магле и ниске облачности, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана у сјеверном појасу и на истоку биће ниске облачности, у централном појасу и на југозападу промјенљиво са сунчаним интервалима.

На југу ће бити сунчано, а поподне се очекује више сунчаних интервала у већини предјела.

Увече и у ноћи ће бити услова за формирање магле на висоравнима и у котлинским предјелима.

Дуваће слаб до умјерен сјевероисточни вјетар, у Херцеговини умјерена бура, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Дрвар минус један, Бјелашница и Ливно нула, Чемерно два, Котор Варош, Гацко, Хан Пијесак, Бихаћ и Иван седло три, Приједор, Соколац, Нови Град и Сански Мост четири, Пале и Градачац пет, Добој и Сарајево шест, Бијељина, Сребреница, Билећа, Тузла и Зеница седам, Бањалука и Вишеград осам, Зворник девет, Требиње 10, те Мостар и Неум 12 степени Целзијусових.

(Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар