Сања Маринковић се разводи 25. децембра!

Како сазнајемо, бракоразводна парница ће бити окончана 25. децембра, за када је заказано рочиште, када ће брак споразумно бити коначно и судски разведен. Ову информацију за Курир је потврдила Маринковићева у телефонском разговору.

Забава 17.11.2020 | 21:52
Сања Маринковић се разводи 25. децембра!

- Истина је, суђење је заказано за 25. децембар. До тада ништа не могу да причам, док се не оконча процес у суду. После тога ћемо се чути - рекла нам је водитељка.

Ускоро бивши супружници остали су у добрим односима, како сазнајемо од извора блиског Сањи, па се до детаља договарају о одгајању сина Страхиње. Већ месецима она живи с наследником, док се њен још увек законити супруг одселио из њиховог заједничког стана. Иако се већ неко време у медијима нагађало да ли је пар одлучио да стави тачку на свој брак или не, популарна водитељка дуго није хтела да се огласи о том питању. Сања је бурму скинула још прошле године, а из њених изјава могло се јасно закључити да је љубав са Александром на издисају. Тако је било све до јула, кад је Маринковићева потврдила медијска нагађања. - Одувек сам веровала да је растанак лек када љубав почне да бледи, а не брак, и да свако од нас има право да заврти нови круг љубави. Веома ценим своје емоције и свој мир, зато наша љубав више не живи на истој адреси - прокоментарисала је летос Сања у СМС поруци на питање једног дневног листа да прокоментарише развод.

Подсетимо, Сања и редитељ и монтажер Александар Ухрин венчали су се 2011. године, у лимузини, док су се возили ка аеродрому. Маринковићева је уместо венчанице носила елегантну црвену хаљину. После венчања, са сином, браћом и њиховим супругама отпутовали су у Париз. Славље је трајало неколико дана, након чега су се вратили у Београд.

Извор: Курир.рс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар