Вријеме облачно са сунчаним периодима

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити промјенљиво до претежно облачно вријеме, током дана са сунчаним периодима и уз највишу дневну температуру ваздуха до 14, на југу око 16 степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 15.11.2020 | 07:36
Вријеме облачно са сунчаним периодима

Јутро и прије подне облачно у већем дијелу земље, на планинама ведро уз слаб мраз, у нижим предјелима, по котлинама и ријечним долинама мјестимично са маглом или ниским облацима који се могу дуже задржати.

Током дана и увече дјелимично раслојавање облака, понегдје и уз сунчане периоде, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Минимална јутарња температура ваздуха од један до шест, на југу око осам, у вишим предјелима од минус два, а највиша дневна од девет до 14, на југу око 16, на планинама од седам степени Целзијусових.

Вјетар слаб јужног и југозападног смјера, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 7.00 часова: Соколац минус један, Гацко нула, Калиновик један, Источно Сарајево, Хан Пијесак и Чемерно три, Сарајево и Шипово четири, Билећа, Рудо, Фоча и Зеница пет, Вишеград, Мркоњић Град, Србац и Тузла шест, Приједор и Нови Град седам, Бијељина, Бањалука, Добој и Требиње осам, Мостар и Мраковица девет, те Неум 11 степени Целзијусових. 

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар