Данас претежно облачно, сунчано у Херцеговини

У већини крајева у Републици Српској и Федерацији БиХ (ФБиХ) данас ће бити претежно облачно вријеме, мјестимично са маглом око ријека и по котлинама, а на југу Херцеговине углавном ведро.

Република Српска 14.11.2020 | 09:18
Данас претежно облачно, сунчано у Херцеговини

До повећања облачности са запада ће доћи током дана и послије подне, а на југоистоку су могући сунчани интервали, па ће тамо бити и топло за ово доба године, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Највиша дневна температура ваздуха од девет до 15, на планинама од седам степени Целзијусових.

Дуваће слаб вјетар промјенљивих смјерова.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода, јутрос у већини крајева преовладавају магла и ниска облачност, док је у Херцеговини и на планинама сунчаније.

Температура ваздуха у 7 часова: Калиновик минус три, Гацко, Бјелашница минус један, Соколац, Ливно нула, Сребреница, Бугојно један, Билећа, Хан Пијесак, Чемерно, Шипово, Иван Седло, Сарајево, Широки Бријег два, Мркоњић Град, Груде три, Рибник, Рудо, Сански Мост четири, Нови Град, Приједор, Бихаћ, Зеница пет, Бањалука Вишеград, Србац шест, Градишка, Добој, Мраковица, Градачац, Мостар, Тузла седам, Требиње осам, Бијељина девет и Неум 12 степени Целзијусових.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар