Шта СНСД моћници раде обичном човјеку у Требињу

- Ако мислите да са мном и мојима манипулишете на такав начин мало сте се за.ебали. Ја знам да сте ви у вашим очима, главама и секташким круговима велики и моћни али у мојој нисте, већ све супротно. Превише сте уморни и ненаспавани па мало одморите, мозак вам баш не функционише, правите велике грешке.

Република Српска 13.11.2020 | 21:08
Шта СНСД моћници раде обичном човјеку у Требињу

Ово је дио поруке коју је на свом “Фејсбук” профилу поставио Требињац Вања Бјеловић, који је открио како и шта раде истакнути активисти СНСД-а обичном човјеку како би задржали посао.

Поручио је да "са стоком не можеш друкчије, него и ти стока бити!"  

Своје искуство са СНСД-овим манипулаторима Бјеловић преноси овако:

- Ево мене опет са истом темом “приправнички” само други актери…

Након мог претходног текста о искуству са одрађивањем приправничког стажа, имам потребу и жељу да вам испричам и ово ново искуство тј. наставак СНСД-ових манипулација људима. По објављивању мог претходног текста на фацебоок-у, у веома кратком року добио сам позив од Срђана Симовића – Шуда да није у реду то сто сам написао и да га вријеђам.

Тада сам му рекао да ја против њега немам ништа лично и да сам га навео само у слиједу догађаја који је претходио доласку жене на врата. Онда је он изразио жељу да попијемо пиће као људи јер је он осјећао моралну и људску одговорност на шта сам ја пристао и сачекао га у кафићу са својом дјевојком. Посједили смо и попричали, између осталог је питао моју дјевојку да ли ради и шта је завршила, на шта му је она одговорила да не ради и да је завршила економију.

Питао је да ли ју је неко контактирао за приправнички, одговорила му је да није, након чега је он одмах контактирао некога.

Недуго послије нашег сусрета тога дана, услиједио је позив од стране Недељка Ламбете – Ламбија, договоривши се да сутрадан попију пиће.

На томе пићу су попричали везано за приправнички и уопштено (“колико имаш код куће чељади, ради ли ко иђе, држите ли ишта живо, брсте ли овце зановијети, јесу ли се почеле јањити и тако …”) и да ће је звати кад буде досло вријеме за то, али да неце бити никаквих уцјена или неке врсте притиска.

На том разговору јој је поставио веома занимљиво питање, да она одговори да ли жели да одради приправницки као волонтер или кроз програм финансирања приправника.

Прошло је нешто више од два мјесеца, услиједио је позив 16.10. у петак од истог и понудио јој да одради приправнички у Пореској управи као волонтер, да размисли па да му јави. Она га је назвала у суботу и рекла да прхвата, упитала га је кад може очекивати да почне да ради, на шта је он одговорио да ће је неко контактирати током седмице.

Осванула је недјеља, имала је пропуштен позив од непознатог броја.

Након тога позове број са кога јој се представи Борислав Грубач затечен позивом и упита је како се зове јер није знао с ким прича јер је обављао више позива и да је број добио од Ламбија! Казао јој је да додје у понедјељак ујутру око 08:30 у Електропривреду, што је она и учинила али је господин био заузет и отказао састанак и заказао сљедећег јутра у 07:30.

По пријему у његову канцеларију у уторак ујутру разговор је потрајао пар минута, са питањима гдје си и шта завршила, од кога си, гдје си до сад радила и да се нада да ће испратити цијелу ситуацију до краја, наводно везано за учење за вријеме приправничког стажа.

Упитала га је какве везе има Електропривреда са Пореском управом, на шта јој је одговорио да они тако мало сарађују. Позвао је неког на телефон из пореске, медјутим није му се јављао нико, али је рекао да це му се јавити да сачека негдје да кафу попије и оде да то заврши. Неколико сати послије добила је позив да додје у пореску, гдје је договорено да почне да ради у понедјељак.

Послије петнестак дана, тј. јуче, услиједио је позив у канцеларију код директора питавши је како јој се чини на послу и има ли број Павла Гобовића с обавезом да му се јави данас током дана и да му напише колико има сигурних гласова!

Не дуго после тога опет је позвана код директора да јој каже да дође у 17х у Елетропривреду на састанак у амфитетар. Са стоком не можеш друкчије него и ти стока бит! Хвала вам на указаном повјерењу, велики поздрав за људске величине!!!

Желим будућим приправницима да отворим очи и да их припремим за филтрирање код разноразних стручњака (од најмањег филтера до највећег пречистача колектора за фекалије).

Ако мислите да са мном и мојима манипулишете на такав начин мало сте се зајебали. Ја знам да сте ви у вашим очима, главама и секташким круговима велики и моћни али у мојој нисте већ све супротно. Превише сте уморни и ненаспавани па мало одморите, мозак вам баш не функционише, правите велике греске. Наспавајте се и мало на зрак изадјите, боље би вам било него сто чесљате по туђим кућама и животима дан ноћ туђе после и утваре једне!

У потпису ове исповијести стоје Вања Бијеловић.

(БН)

Коментари / 19

Оставите коментар
Name

Рајко били

13.11.2020 20:22

Е,,мој друзе све су то улизице и дупеувлакаци газди Баји,за секту продали,издали бих најродјенијег и само имају на уму преваре и манипулацију народа зиве од тога ,зељаим је да некога нагузе и да доказу себе као разбојнике ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕСПЕКТ

13.11.2020 23:10

Браво лафчино , зар да дозволиш да ти водеће подгузне муве града Борислав Грубач и онај слино Гобовић возикају дјевојку , то треба све ногама у дупе.Грубач главни Гвидов шпијун у граду искомплексарини мали прцољак, Лукина послушна пудлица и потрчко .Гобовић носач застава ,парола и скупљач гласова за секту .Све јадо до јаде

Name

Добој

14.11.2020 01:07

Богу хвала, има јос мускараца у овој сплацини од друства! БРАВО МОМЦЕ! ЗИВ БИО!

Name

Ре

14.11.2020 05:31

А и има те брате,исамарај то !!!

Name

Неко

14.11.2020 17:12

Момак свака цаст. Да смо сви такви. Камо среце. Све најбоље од мене.

Name

Стари Зворник

13.11.2020 20:24

Браво брате! Наклон...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

13.11.2020 20:32

Добре ти цвике ?????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мед.радник

13.11.2020 20:49

Е Вања, свака ти част, свака ти се позлатила.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ

13.11.2020 20:52

ТО СЕ ДОГАЂА У ЦИЈЕЛОЈ РС САМО СТО САДА МЛАДИ НЕУКАЉАНИ ЉУДИ ДАЈУ НАДУ У ПРОМЈЕНЕ ЗА БОЉЕ СУТРА. ВИШЕ НАС ЈЕ А И ДОСТА ВАС ЈЕ. СМРТ ФАШИЗМУ СЛОБОДА НАРОДУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Безброј је примјера

13.11.2020 20:52

Непотизам ту само пролази, са куповним дупломама, без волонтирања и цак приправницког. Одмах струцни сарадник....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зорасвице

13.11.2020 21:16

Свака цаст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

13.11.2020 21:21

Зивио ти нама Краљу,да је таквих као ти,Драско,Јелена и Вукан,ови би давно били у канализацији гдје им је и мјесто.Зив и здрав био!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

13.11.2020 22:00

Момак вас пали.

Name

Маx

13.11.2020 22:37

Свака цаст за младог господина!А тој црвеној банди,том олосу и сљаму,њиховим уцјенама и манипулацијама мора се стати на пут.Избори су прилика за то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

То су такво

14.11.2020 10:29

Оспособљени уцјењиваци, манипулатори, преваранти, као да постоји озбиљна скола за то. На залост то је сво њихово знање.

Name

Златко

13.11.2020 22:59

Није то само у требињу у Брчком , на сваком конкурсу у било ком ресору на будзету,имате присутну скривену добро упаковану корупцију и непотизам велике хоботнице СНСД. ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фениx

14.11.2020 05:26

СНСДовце треба пустити да се брћкају у сопственим фекалијама. Побједа народа је близу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

наследник

14.11.2020 13:42

свака цаст момцино имас м;;;а даимсе супроставис прависи наследник старих војвода србских прависи цовек који има цаст и пон ос србског момка и цовека зелимти срецу у зивоту

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

14.11.2020 13:47

Какве везе има Електропривреда са Пореском управом? Па плаћачи струје. Веза за запослење. Хахаха.

ОДГОВОРИТЕ