Раде Топић ће домаћински водити Оштру Луку

Почасни предсједник и генерални секретар Партије демократског прогреса, Младен Иванић и Милко Грмуша, посјетили су Оштру Луку гдје су разговарали са кандидатом ПДП-а за начелника те општине Радетом Топићем и кандидатима за одборнике у Скупштини општине.  

Република Српска 11.11.2020 | 17:52
Раде Топић ће домаћински водити Оштру Луку

Претходно су Иванић, Грмуша и Топић одали пошту погинулим борцима одбрамбено – отаџбинског рата у спомен соби 6. санске пјешадијске бригаде Војске Републике Српске. 

Почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић је рекао да је 15. новембар шанса да ова изразито неразвијена општина крене путем напретка: 

„Раде Топић је вриједан човјек за којег сам потпуно увјерен да ће домаћински управљати Оштром Луком, финансијски је стабилизовати и усмјеравати буџет у развојне пројекте. Њагов циљ је да Оштра Лука изађе из статуса изразито неразвијене општине и даље се развија, што сам сигуран да ће и остварити“, истакао је Иванић. 

Он је позвао грађане Оштре Луке да, поштујући све епидемиолошке мјере, у што већем броју изађу на изборе, јер је то један од најсигурнијих начина заштите од манипулације њиховом изборном вољом. 

Раде Топић, кандидат за начелника Оштре Луке, рекао је да је његов циљ да Оштра Лука постане развијена општина у којој људи остају да живе и раде. 

„Пољопривреда треба да буде основна грана развоја наше општине, те ћемо буџетска издвајања за субвенционисање пољопривреде повећавати за 20% сваке године. Убрзаћемо и поједноставити процедуре у локалној управи, уклонити све административне препреке и општину у потпуности ставити у службу грађана“, истиче Топић. 

Он је рекао да је, осим већих издвајања за борачке категорије и студентске стипендије, те обезбјеђивања средстава за инфраструктурне пројекте у свакој мјесној заједници, приоритет над приоритетима очување Дома здравља „Свети Сава“, али и да канцеларије институција у Оштрој Луци раде сваки дан, а не неколико сати седмично, што је у појединим сада случај. 

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Душко

11.11.2020 17:11

Једини поштен човјек што се тиче политике у Републици Српској , Младен Иванић. Остало су све позери који појма немају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxxxx

11.11.2020 18:23

Назалост и тај све продао дјаволу.

Name

Драган

11.11.2020 19:54

Остра Лука је овај пут стала на праву страну. Раде је прави цовјек за нацелника, постен и без мрље у каријери.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

11.11.2020 21:08

Сви ми који познајемо Раду, знамо о каквом цовјеку је ријец. Са народом до побједе Топицу велики поздрав за твоје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лекс Лугер

11.11.2020 22:00

Мастикоса лимар лагано до побједе.Остра Лука и Копривна су црвени крај.

ОДГОВОРИТЕ