Марина о болести: Не могу да кажем да се осјећам боље!

Текстописац Марина Туцаковић већ дуго води битку са раком, а након више месеци ћутања, открила је у којој је сада фази њена борба.

Забава 11.11.2020 | 17:24
Марина о болести: Не могу да кажем да се осјећам боље!

- Право да вам кажем, онако. Пролазим кроз хемиотерапије и видећемо шта ће бити. Искрено, не могу да вам кажем да се боље осећам - рекла је Марина и открила да је прекинула лечење у иностранству и да се тренутно лечи на онкологији у Београду.

- Не размишљам о томе како се осећам у психолошком смислу, некада сам оптимиста, али некад и нисам - кратко је рекла и открила колико јој значи подршка породице.

- Подршка породице јесте важна и чак пожељна, може да помогне, али кад се осећате лоше, онда уједно осећате да вам нико и ништа не помаже. То је све ваљда процес који мора да се одвије.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-11-11/11112020042747.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="678" />

Летос је Марина изјавила да је корона много утицала на њен рад и приходе, те да пролази кроз финансијске тешкоће. Признала је да јој на руку не иде ни лечење које је веома захтевно и скупо, али да уз приходе које тренутно остварује од асуторских права некако успева да исплива на површину.

Извор: курир.рс/Сторy фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар