Сину Оливера Мандића поново одређен притвор

Даријану Мандићу, сину музичара Оливера Мандића, који је прошле ноћи на Бежанијској коси наводно демолирао аутомобил бивше супруге Јелене Мандић, одређен је наводно притвор од 30 дана.

Магазин 10.11.2020 | 18:28
Сину Оливера Мандића поново одређен притвор

Он је након скандала који је изазвао када је наводно хаварисао ауто, јутрос поново дошао пред зграду бивше супруге, али га је полиција овог пута привела.

На снимку који је освануо, види се како Мандић, одраније познат по агресивном понашању, прилази аутомобилу, најпре ломи задње стакло, а потом и прозоре и шофершајбну. У једном тренутку, опазио је полицијски аутомобил па се склонио.

Полицајци су се затим попели у стан у којем живи бивша супруга Јелена, али док су јој узимали изјаву, он је отишао у полицијски станицу Нови Београд, пријавио се и рекао шта је урадио.

Даријан Мандић наводно није задржан у полицији, а комшија који се јавио и испричао је и како то зна.

"Јутрос је мени и свим осталим комшијама звонио на интерфон, било је нешто пре 7 сати. То значи да га нису задржали. Комшиницу Јелену нисам видео и нисам разговарао са њом, али знам да од раније имају проблеме и да је Даријан већ долазио и правио непријатне сцене", прича комшија који је замолио да му се име не спомиње.

Ово је други пут за три месеца да ће Мандић млађи провести у притвору 30 дана због насиља у породици. Мандићи имају троје малолетне деце.
<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-11-10/11102020060258.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="666" />

Подсетимо, Даријан (39) је у јулу ове године ухапшен у стану на Вождовцу, јер је претукао своју мајку Мирјану (64).

Извор: Курир.рс/Блиц  фото: Драгана Удовичић

Коментари / 0

Оставите коментар