Кућански послови никада нису били лакши

Радна седмица некада прође у трен ока а понекад се чини да траје бесконачно. Али, петак, најочекиванији дан седмице, ипак напокон осване. Дуго очекивани викенд – та безбрижна два дана када можемо отићи негдје са својом породицом, позвати пријатеље на вечеру или само лежати на свом каучу и гледати ТВ.

Босна и Херцеговина 27.11.2020 | 09:00
Кућански послови никада нису били лакши

Међутим увијек имамо кућанске послове које требамо такођер завршити. Захваљујући Горењу и кућанским апаратима, кућански пословни никада нису били лакши и никада нам нису трошили мање времена. Захваљујући петку, који и није тако обичан петак, него “Блацк Фридаy” – када цијене падају и жеље се остварују и понедјељку који није тако обичан понедјељак него “Цyбер Мондаy” – имат ћете прилику приуштити све то уз најбоље понуде Горења. На тај начин ћете олакшати свој живот и уштедити вријеме за ствари које су вам стварно важне. Имамо неколико приједлога за вас.

 

Напокон … не морате више отапати свој замрзивач

Маштате о новом фрижидеру и замрзивачу јер вам је досадило отапање вашег тренутног замрзивача у којем храна постане окована мразом и ледом? Или вам се можда воће и поврће покварило брже због учесталог отварања фрижидерских врата чланова ваше породице? Можда бисте требали размислити о куповини Горење НРК6191ПС4 самостојећег комбинованог фрижидера и замрзивача. Са својом НоФрост Плус карактеристиком, која је један од најбољих расхладних система на тржишту, отапање замрзивача ће бити само успомена, а ваша ће храна бити без мраза и леда на себи. Захваљујући АдаптТецх-у који одржава константну температуре невезано колико често отварате врата не само да храна остаје дуже свјежа, него и смањујете потрошњу електричне енергије.

Скухајмо нешто

Сада када смо фрижидер напунили храном, можемо почети кухати. Припремање породичне вечере може бити веома стресно. Поготово уколико се ради о великим породицама или када имате велики комад хране да скухате у великим посудама. Са Горење ИТ40СЦ индукцијском плочом за кухање и БО758А23БГ уградбеном пећницом из Горење Блацк Стеам сета припрема вечере за породицу или ваше пријатеље ће бити чисто задовољство, јер оба апарата пружају довољно простора за велике посуде како би вам омогућили несметану припрему веће количине хране истовремено уз бројне корисне функције које припрему ваших јела чине још лакшом. Сада ова два апарата купљена у сету доносе и велике уштеде приликом куповине.

Вечера је готова, шта сада? Ах, не … вријеме је за прање суђа

Није то тако лоше као што можда звучи. Барем не ако имате машину за прање суђа са довољно простора, тако да не морате ручно прати суђе које не може да стане у вашу машину. Уколико се радије фокусирате на вријеме са пријатељима него на бригу о прању суђа, онда је Горење ГВ671Ц60 машина за прање суђа са довољно простора за смјештање суђа за највише 16 сетова савршен избор.

Међутим, није само потребно опрати суђе. Шта је са стољнацима, кухињским крпама, мајицама ваше дјеце уфлеканим са парадајз сосом, или вашом омиљеном хаљином? Са правом машином за прање рубља и сушилицом, ваш веш ће бити спреман у трен ока и без имало стреса. Предлажемо вам да погледате Горење WЕИ84ЦПС машину за прање рубља – са СтеамТецх технологијом која ће се побринути да ваша одјећа има што мање набора и да буде мекана као да сте користили омекшивач. У комбинацији са Горење ДЕ82/Г сушилицом одјећа ће бити савршено третирана, а чак и највећи комади попут постељине и стољњака ће бити савршено осушени. Додатно, не морате бринути да ће се ваша одјећа скупити, јер сушилице са топлотном помпом суше њежно при нижим температурама.

Блацк Фридаy и Цyбер Мондаy – специјални петак и понедјељак са Горење специалним понудама

Петак и понедјељак су само обични дани у седмици, али Блацк Фридаy (27.новембар) и Цyбер Мондаy (30.новембар) су по свему другачији од обичног. Зато не желите да их пропустите. Зашто? Погледајте Горење необично фантастичну понуду кућанских апарата снижених до 35%  и олакшајте себи своје кућне послове и свакодневницу.

 

 

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар