Чувена злобница одушевљена Биковићем!

Габријела Спаник одушевљена је нашим најпопуларнијим глумцем Милошем Биковићем.

Забава 09.11.2020 | 22:22
Чувена злобница одушевљена Биковићем!

Звезда сапунице из деведесетих година "Злобница" признаје да радо гледа Биковићеве филмове и да прижељкује да га упозна.

"Одгледала сам неколико филмова у којима Биковић глуми и могу вам рећи да ми се баш допада како он то ради! Милош је веома згодан и талентован. Надам се да ћемо једног дана играти заједно у неком филму, то бих баш волела", каже глумица.

Недавно је у српским медијима као бомба одјекнула информација да ће Габријела глумити у једној српској теленовели, али она каже да од тога нема ништа.

"Тачно је да сам добила позив да се појавим у неколико епизода једне српске серије, али нисам прихватила јер сам схватила да је тај пројекат несигуран. Међутим, биће ми велика част да заиграм у некој вашој серији ако ми улога буде занимљива", каже глумица.

Захваљујући огромном успеху мексичке теленовеле "Злобница", Габријела је 2004. посетила Србију и каже да носи само најлепше успомене.

"Третирали сте ме као краљицу! У Србији сам се осећала заштићено и вољено као код своје куће, никад нећу заборавити ту посету. Засад не планирам да посетим Београд, али ништа није немогуће, све се лако може променити", прича атрактивна глумица, која упоредо има и певачку каријеру, па је 2004. године у "Гранд шоуу" отпевала неколико својих хитова.

Габријела признаје да не познаје много нашу музику.

"Исправићу то када следећи пут будем дошла у Србију. Ко зна, можда отпевам дует са неком вашом певачком звездом ако ме буде позвала", каже ова лепотица.

Латино звезда прича да јој нимало није било лако да у теленовели која јој је донела светску популарност глуми двоструку личност.

"Играла сам сестре близнакиње које су по карактеру веома различите и то је било доста захтевно. Али врло брзо сам ушла у суштину тих ликова и успела сам да их веродостојно одиграм. За потребе серије морала сам да савладам мексички акценат јер сам у том тренутку имала доста изражен венецуелански нагласак", завршава причу глумица, чији се отац из Хрватске преселио у Венецуелу и тамо оформио породицу.

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хахахахаха

10.11.2020 05:23

...он и јесте једино за сапунице. Прво велича српске борце, а онда оде усташама на море... Због оваквих је и нестала РСК...

ОДГОВОРИТЕ