Шаровић: Ови људи су будућност Доњаг Жабара

Предсједник СДС Мирко Шаровић казао је да је Слободан Симић квалитетан кандидат а да је СДС-ова одборничка листа сјајна група младих људи који представљају будућност општине Доњи Жабар. 

Република Српска 09.11.2020 | 13:58
Шаровић: Ови људи су будућност Доњаг Жабара

Предсједник Српске демократске странке Мирко Шаровић боравио је данас у општини Доњи Жабар и том приликом упутио подршку Слободану Симићу, кандидату СДС-а за начелника општине Доњи Жабар и СДС-овој одборничкој листи која пред грађане излази са поруком „Вратимо достојанство општини Доњи Жабар“.

„Захваљујем се предсједнику Српске демократске странке Мирку Шаровићу на подршци коју је пружио мени као кандидату за начелника и одборничкој листи СДС-а. Желимо подршку грађана Доњег Жабара како бисмо од 15. новембра преузели одговорост за управљање општином и како би донијели пријеко потребне промјене општини Доњи Жабар“ – нагласио је Слободан Симић, кандидат СДС-а за начелника општине Доњи Жабар.

Предсједник СДС Мирко Шаровић казао је да је Слободан Симић квалитетан кандидат а да је СДС-ова одборничка листа сјајна група младих људи који представљају будућност општине Доњи Жабар. 

„Ови људи ће знати како да општину учине просперитетнијом и да искористе све ресурсе прије свега у пољопривреди за будућност ове општине. Имамо побједничку екипу и вјерујемо у њих. На челу са њима ова општина може бити једна од најпросперитетнијих општина у Републици Српској“ – нагласио је Шаровић.

(БН) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ако

09.11.2020 16:13

ови не одлуце нема нам спаса,60 куца 40 мјестана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

09.11.2020 17:02

Општина са 3000-4000 становника. Није ни то за бацити.

Name

Славко

09.11.2020 17:21

Нема спаса ,ако буду мање крекетали то знаци треба тразити познанство.

Name

Глобал зитизен

09.11.2020 18:04

Мени стварно није јасно по којој основи су Доњи Забари добили опстину. Јел има неко упуцен да ми објасни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

посавина

09.11.2020 20:23

Овако, опстину Доњи Збар цине три села, Лонцари, Цовиц поље и Доњи Забар, све до поцетка рата ова 3 села су припадала опстини Орасје, а у самом Орасју као граду је зивјело много становника ( имали своје куце,станове) са подруцју ова 3 села, медјутим када је рат досао за србе тамо висе није било мјеста, сви су напустили и морали се вратити, како је танка линија Р.СРПСКЕ управо на подруцју ова 3 села, донесена је одлука да то буде опстина јер етницко становинство су срби! Углавном колико је добро зивјети у опстини Д.З....је вец др,питање...много становника би се сада вратило у Орасје јер су тамо подстицаји за пољопривреду одлицни, будуци да је овдје то највисе заступљено. а од опстине д.забар нема нико ниста, ни фенинга, само функционери имају корист који год да су на власти....