Наши суграђани знају ко је ко, држаћу се свих обећања

"Наши суграђани добро знају ко је ко и тај суд препуштам њима да одлуче хоће ли заједно са мном да се ухвате у коштац да рјешавамо проблеме за боље сутра свих нас или ће се наставити да таворимо по старом у коме корист има само једна шакица људи у цијелог Рогатици", рекао је Ерић.

Република Српска 07.11.2020 | 13:15
Наши суграђани знају ко је ко, држаћу се свих обећања

"Не постоји било какво оправдање због чега ова приградска насеља немају градску воду. Крај моста у Пљешевици је прије више од четири године урађен шахт и остављен извод на магистралном воду са изворишта Зиличина. Потребно је урадити још један базен на Дебелом брду, који би био пуњен пумпама, а онда ћемо од базена до насеља градити секундарну водоводну мрежу" рекао је у Пљешевици, на дружењу са становницима овог приградског насеља, кандидат СДС за начелника општине Раде Ерић.

Према његовим ријечима базен, примарни водовод до њега и пумпну станицу изградиће већ у првој години мандата, док ће у другој започети радове на секундарној мрежи до сваке куће.

Он је нагласио да ће овим инфраструктурним пројектом ријешити снабдијевање водом комплетне Пљешевице, Ћемановића и дијела Сељана до пута Рогатица Борике.

"Немам намјеру никога критиковати, али нека се становници Пљешевице сами запитају због чега дуже од четири године имају завршену канализациону мрежу а водовод им никад није урађен, одговор ће им се сам дати" рекао је Раде Ерић у Пљешевици. 

Током досадашње кампање Раде Ерић ни једном није споменуо у негативном контексту свог противкандидата за начелника из СНСД-а и тако ће, како каже, остати све до краја кампање.

"Наши суграђани добро знају ко је ко и тај суд препуштам њима да одлуче хоће ли заједно са мном да се ухвате у коштац да рјешавамо проблеме за боље сутра свих нас или ће се наставити да таворимо по старом у коме корис има само једна шакица људи у цијелог Рогатици", рекао је Ерић.

У Рогатици борба за начелника ће се водити између кандидата СДС Рада Ерића и Милорада Јагодића из СНСД.

(БН)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Ханибал Лектор

07.11.2020 12:52

Шакица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роћко

07.11.2020 13:26

Тако су знали и у ЦГори па ће им сад Шоштарић правити ђецу,а нама ће власник бинга балија јебавати ђеxу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рогатица

07.11.2020 13:56

Браво Раде. Ти си наш будући начелник.

Name

Јагодица-Бобица

07.11.2020 14:54

Бравооо Радеее!!! Пјешевица је уз тебе!!

Name

Прле

07.11.2020 14:33

Раде је доказано човјек од ријечи,док је Јагодић доказано човјек од интереса. То је истина коју сви знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

50 нијанси црвене

07.11.2020 14:37

Коме треба воде нека купује стан на Тргу, у улазу гдје станује Јагодић и проблем са водом ријешен. Остали нек се сналазе :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

50 нијанси Јагоде

07.11.2020 14:39

Ако вам је до воде Рогатичани а ви фино на главну џаду после кише. Имате " изворе" на сваких 5 метара,нема потребе за гурањем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоксим

07.11.2020 14:52

Знамо сви ко је ко! Зна се ко је и шта урадио са агрокомбинатом и са шумским газдинством ,све се зна.За шачицу обећања газимо оно што газити не смијемо.Погледамо се у очи,размислимо и доћи ћемо до закључка да је прави избор поштен човјек,млад,паметан а то је Раде Ерић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Загановићи

07.11.2020 16:34

Раде, обећо си нам бесплатан базен, како? Ко ће сносити те трошкове, ко ће плаћати плату радницима базена, ко ће плаћати струју за гријање воде? Хоће ли Фк Младост или КК Рогатица због тога да испашта. Паметан си момак али размисли прије него што нешто кажеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Савас

07.11.2020 19:39

Конацно млад,искрен и постен кандидат за Нацелника. Не тразимо кандидата за песедника пензионера треба нам неко ко це направити неста за овај град. Сто је лијепо лијепо је свака цаст за фонтану,билборд и реновирање стадиона и ако сте јос ста урадили да не заборавим ал дај неста конкретно муњо не зиви се од тога. Само нам вадис маст са фонтаном ми се купамо бокалом и водом са спорета ко да је рат јуце стао...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рогатица

09.11.2020 10:33

Милорад је Пјешавичанима одмах после прошлих избора рекао:Јесте ли примили паре? Јесте. Шта ми се сад јављате са проблемима и пројектима .Овај пут размислите да ли је 50 КМ довољно за четири године? Ако вам је довољно онда ништа,узмите опет педесетицу и ћутите четири године.Ако није гласајте за Рада и пројекти ће доћи

ОДГОВОРИТЕ