Требињу је преко главе бахатости и примитивизма

"Увијек добро побјеђује зло", тврди високопозиционирани Требињац за БН и додаје да ће Станковића подржати без обзира на страначку припадност, притиске и уцјене које врши власт, сви искрени и поштени Требињци којима је "преко главе бахатости и примитивизма који се уселио у овај град"

Република Српска 07.11.2020 | 09:47
Требињу је преко главе бахатости и примитивизма

"Илију сви знамо као виспреног, вриједног, али и скромног, народног човјека. Њему је једноставно непојмљиво то колико се новца у вријеме ове катастрофе са пандемијом вируса корона издваја за билборде, лед дисплеје, одјевне предмете, интернет кампању. ..", наведено је на фејсбук профилу кандидата опозиције за градоначелника Требиња Илије Станковића.

"Ако најбоље рекламе нису стручност, резултати рада и образ онда нам никакве друге и не требају", често у свом обраћању каже Станковић.

- Станковић је за 52 године својим чињењем, чашћу, радом и угледом је обезбиједио да шета Требињем уздигнуте главе, што је у односу, како се тврди, даје предност у односу на кандидата СНСД-а, за кога се зна да се он не пита ништа.

"Увијек добро побјеђује зло", тврди високопозиционирани Требињац за БН и додаје да ће Станковића подржати без обзира на страначку припадност, притиске и уцјене које врши власт, сви искрени и поштени Требињци којима је "преко главе бахатости и примитивизма који се уселио у овај град"

- Станковић је окружен часним и поштеним људима у граду и није он само кандидат СДС, он је кандидат свих Требињаца који мисле добро свом граду", тврди овај високопозиционирани Требињац, који ни сам не жели да му се јавно објави име.

"Притисак и уцјене које се врше на људе не само у Требињу је нешто што подсјећа на најружнија времена која су иза нас у Херцеговини", рекао је он,

О каквом човјеку се ради погледајте његово обраћање с једне трибине који у први план ставља част, рад и стручност:

 

(БН)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Хисета

07.11.2020 09:18

Илија је одличан човјек и свака част Требињцима на кандидату. Срдачан поздрав из Бањалуке!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Промјене

07.11.2020 09:53

Свима је преко главе бахатости...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

07.11.2020 10:02

Погрешно, овај народ управо највише воли бахате и безобразне. Ето видјећете након избора. Поданички менталитет у генима.

Name

СТАРИ СНСД

07.11.2020 10:49

Од првог дана сам члан СНСД у Требињу и ушао сам тад због идеје.Гласаћу отворено кажем за Илију из протеста јер ово са Луком није СНСД ово је срамота једна.Само гледају гдје ће шта украсти и увјек им мало.Бахатост , потцјењивање људи од стране Луке и његових искомплексираних директорчица нико нормалан не може трпјети без обзира којој опцији припада.Негативна селекција људи да су најгори испливали а струçни и способни потиснути.Лука се окружио слијепим послушницима типа разних Шуда, Бата,Бубулеја са првим шпијуном и улизицом града Бориславом Грубачем који је своје старије партијске колеге олајавао код Луке да би напредавао.Нити смрди нити мирише искомплексирани клинац који би и матер Луки потурио за још неки управни одбор.Стари чланови који немају ораха у џепу све то са презиром гледају и велика већина ће из протеста гласати против Мика који је само марионета и није лош човјек али се ништа не пита нити из ове коже може.Стоп бахатости, стоп пљачки, стоп послушницима и шпијунима.Доста је било нешто се мора мјењати СНСД није заслужио овакве људе,кад задњи постану први

Name

Ре стари Никола

07.11.2020 11:13

Ниси једини. Много нас је који смо у први мах помислили да је партија нешто ново .... Али са овим људима, који су све уништили што су дотакли..... НЕ. Жао ми је старих искрених чланова који не смију да се јаве јер су дјецу и ближње успјели запослити на буџет.

Name

Директ

07.11.2020 15:04

Осим онима које овакво стање и одговара, а како вријеме пролази, таквих је све мање, јер је народу више доста, ове ноћне море од накарадне власти.

Name

Ања

07.11.2020 10:34

Српска, сад или никад! Отворимо оци, рецимо доста је било криминалној организацији званој снсд. Ови избори нека буду поцетак њихове пропасти. Надам се да це лијепи град Требиње бити на правој страни. Заједно до побиједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лабуд

07.11.2020 20:10

Поздрав за Илију доброг домаћина. Идемо на побједу сви за Илију. Доста је ове накарадну власти црвени битова.

ОДГОВОРИТЕ