Вукановић: Семберци ће казнити "Тројанског коња"

Из дана у дан све је боље стање у Бијељини и врло извјесно да ће Семберци оштро казнити "Тројанског семберског коња" Мића Мићића.

Република Српска 06.11.2020 | 08:03
Вукановић: Семберци ће казнити "Тројанског коња"

Ово је након боравка и присуства у Бијељини трибини кандидата за градоначелника Бијељине Љубише Петровића (СДС) констатовао посланик на листи те странке Небојша Вукановић.

"Права је штета што ово смеће нисмо раније почистили када видим ову плејаду младих стручних људи, предвођених доктором Љубишом Петровићем. Права је штета што није ранио дошло до смјене генерације и што се раније није десила катарза у СДС-у да се очистимо Миће и Обрена и оног шљама који се нагомилао", казао је Вукановић...

Говорећи о стању у друштву, Вукановић је рекао да се РС претворила у мафијашки кантон у којој немаш ни једне институције, све је у рукама једног човјека.

Осврћући се на стање у Бијељини, Вукановић је рекао да Додик није могао освојити Бијељини за што му је послужио Мићо Мићић, кога је назвао "тројанским коњем".

Он је рекао да се радује што ће Петровић вратити достојанство човјеку у Семберији, која ће знати да казни Бранковиће у лику Мића Мићића.

Излагање Небојше Вукановића у Бијељини: