Тања Бошковић искрено: Пара никад нисам имала, плакала сам у тишинама!

Глумица Тања Бошковић проговорила је о најтежим тренуцима у животу, и том приликом истакла да никада није штедела новац када су њена деца у питању. Такође, она је открила да никада није запрошена, али и да није добијала љубавна писма.

Забава 04.11.2020 | 20:31
Тања Бошковић искрено: Пара никад нисам имала, плакала сам у тишинама!

- Најтеже сам у животу поднела татин одлазак, међутим он је отишао срећан и без страха, без грча. Али ја знам да је он са мном и верујем у бога и знам да је ту. Чак ми је усфалила брига око њега, она свакодневна и сасвим прозаична. Тешко ми падају и крајеви, кад се завршава један комад, онда престајете да се свакодневно дружите са људима, тако да ми и премијере тешко падају између осталог - испричала је чувена глумица те одговорила на питање да ли је икада добијала љубавна писма:

- Мени никада нико није писао та писма, нисам их заслужила. Исто никада нисам имала веренички прстен. Једина особа која ме је икад запросила је био Тика Станић у представи “Очеви и оци”. Ни један прстен нисам бацила, јер га нисам ни добила. Рецимо моја ћерка је сад добила прстен и ја сам пресрећна. Добила је просидбу какву жене могу само да сањају, мени су сузе текле.

Тања је истакла да ју је младалачки дух никада није напуштао, а онда признала да се њеној деци то није увек свидело. 

- Некад деци уопште није одговорало што сам била тако млада. Лана је говорила као мала, молим те кад долазиш у школу очешљај се, јер сам носила те дуге разбарушене косе, а друге жене пунђе и кратке косе. У младости нису волели што певам, стално сам певала и играла па је било мама сабери се, али сада мислим да им врло прија што сам оваква. Они су дошли у године кад могу да поднесу моју различитост, она није једоставна и ја нисам уобичајна мама. Имама утисак да се моја деца прилично поносе мноме и због тога сам пресрећна - истиче Бошковићева и искрено открива да никада није штедела новац већ је улагала у друге ствари и своју децу:

- Пара никад нисам имала, па ко је видео богатог глумца сем ако је трговац. Нисам богата и никад се нисам бавила да то будем, али сам богата у потпуно другом смислу. Жена сам која трошкари, волим да рецимо направим терасу, волим лепоту и све што сам зарадила уложила сам и дала. Одгајила сам своју децу, путовали су по белом свету, врло сам богата у том смсилу. А паре нисам скупљала за црне дане никада, нити ми требају за тако нешто.

Славна глумица такође је испричала како се сусретала са предрасудама, да је знала да због лоших коментара плаче у своја четири зида, али да је на крају научила да сваку глупост остави иза себе:

- Плакала сам у тишинама, када ме нико не види након тих преких погледа и ружних речи. Уметника можете убити погледом, преживела сам пробе које никад нећу заборавити. Деси се да пробам неку улогу, а не могу ништа, лоше ми иде, не разумем. Седи колегиница испред мене, држи ноге на наслону столице и негодује, ради оно “ц,ц,ц”, е тад сам порасла. Инат је дивна ствар. Онда су одједном на ова моја уста излетеле жабе крастаче, змијурине најгоре, то је гнев. Пала сам у прави правцати гнев са све бацањем намештаја са сцене, подивљала сам, али сам одрасла. Тад сам се усправила и рекла - пусти ме на миру, ја сад пробам колико год да ми треба. Дозвољено је покушати и не успети, дозвољено је и бити лош, баш ме брига шта мисли критика - испричала је Тања у емисији "Балканском улицом".

Извор: курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар