Син Марине Туцаковић без стида напао Цецу назвавши је злочинцем!

Син Марине Туцаковић, текстописац Милан Лаћа Радуловић, ударио је на највећу фолк звезду Светлану Цецу Ражнатовић, писавши на друштвеној мрежи прозивке на њен рачун.

Забава 03.11.2020 | 20:15
Син Марине Туцаковић без стида напао Цецу назвавши је злочинцем!

Наиме, Радуловић је на друштвеној мрежи Твитер написао да је Цеци место у Хагу, индиректно је назвавши ратним злочинцем, што је изазвало бурне реакције корисника ове друштвене мреже.

Упитан за мишљење нове песме "Ми", коју је недавно објавио Дино Мерлин, Лаћа је одговорио:

- Ја сам више између пошто гледам све те ратне хушкаче, који би сад тако беспомоћно да се лустрирају, а место им је у Холандији у граду искупљења. Мерлин, Цеца итд, итд - написао је Радуловић, што су корисници ове друштвене мреже делили, питајући се да ли је Маринин син мислио на Цецу, на шта је он потврдно одговарао.

- Цеци су пријатељи одмах послали овај Лаћин испад и била је шокирана. Разочарала се што је овако бруталан напад доживела од Лаће, за ког је увек била ту, као и за све чланове породице Радуловић. Из поштовања према Марини одлучила је да не реагује - рекао је извор поменутог медија, па додао:

- Овакав Лаћин потез не изненађује његове пријатеље који тврде да он у тренуцима када је под опијатима свашта зна да напише, за шта се после каје. Једино им није јасно како у подсвести нема чињеницу да се Цеца прва нашла његовој мајци за помоћ када је почела да води борбу с опаком болешћу.

Како се даље наводи, Радуловић је занемарио чак и чињеницу да се на све три песме Светланине ћерке Анастасије Ражнатовић потписује као аутор текста, него је ударио жестоко на њену мајку.

Подсетимо, Цеца Ражнатовић је са Марином Туцаковић годинама веома блиска и за Марину и њену породицу је увек била ту, те из поштовања према Марини, како сазнајемо, певачица не жели да се оглашава овим поводом.

Извор: Република.рс/Ало Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар