Кеба и Оља блокирали Северину на Инстаграму!

Породична идила у дому Драгана Којића Кебе и његове снајке Северине по свему судећи одавно више не постоји. Певач, његова супруга Оља и њихова наследница Наташа блокирали су певачицу на Инстаграму.

Забава 03.11.2020 | 16:39
Кеба и Оља блокирали Северину на Инстаграму!

Иако су све јаче гласине да Севе и Игор више не живе заједно и да су прекинули сваки контакт, њих двоје се и даље прате на друштвеним мрежама, али не постављају заједничке фотографије нити једно другом стављају стикере, нити лајкове објаве. Нетрпељивост, како сазнајемо у овој заједници влада већ извесно време. Све је почело у јуну месецу када је Игор на Инстаграму оптужио медије али и бившег врееника своје жене Милана Поповића за проблеме у његовом браку са Северином.

- Генерални покровитељи мог брака, из поузданих шумских извора. Доста ако Бога знате - написао је Игор, алудирајући на спекулације да се разводе. Међутим, Северина је тада споменула свекра и свекрву:

 - Покровитељи су Оља и Драган - написала је она и додала: - Молим те изузми ме из овог, покровитељи су Оља и Драган. Након тога Кеба и Оља су са својих профила обрисали и неке објаве на којима је била Северина, а многи су закљуцили да је то, наводно, њихов одговор на целу ситуацију. Покушали смо да ступимо у контакт са породицом Којић, али они нису одговарали на наше позиве, пише Курир.

Извор: Курир.рс фото: АТА имагес

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јбт

03.11.2020 16:49

Реци тати да ти купи брод или дусек са водом ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како то бива

03.11.2020 17:19

Блокирање дође кад немате више поверење у људе. Некад дође јер желите мир. Дође и кад не можете више гледати лажи. Углавном, друштвене мреже су као кафана. Дође фајронт и вријеме да идете даље.

ОДГОВОРИТЕ