Џони Деп проглашен кривим за злостављање бивше жене!

Након вишенедељног суђења бивших супружника Џонија Депа и Амбер Херд, коначно је стигла пресуда.

Забава 02.11.2020 | 22:22
Џони Деп проглашен кривим за злостављање бивше жене!

Џони Деп је крив за злостављање бивше жене!

Од тренутка када су закорачили у судницу, јавност слуша стравичне детаље пропалог брака глумаца Џонија Депа и Амбер Херд.

Чули су аудио запис на којем је признала да је и она тукла њега, откривено је да је Џони почео да се дрогира када је имао само 11 година, да се његова бивша жена Амбер Херд "по*рала на брачни кревет", да јој је ПОЛОМИО НОС, али и претњу да ће силовати њен угљенисани леш"!

Данас је суд у Лондону донео пресуду у којој стоји да је "Џони Деп брутално тукао бившу жену!" и да је његова тужба против таблоида "Сан" који је први назвао глумца насилником одбачена.

Судија је причу коју је објавио таблоид назвала "тачном".

Британски медији већ пишу да је ово "крај Депове каријере", али и да пресуда значи финансијску пропаст за њега - платиће милионе одрштете таблоиду,чији је портпарол, након читања пресуде изјавио: "Годинама с боримо за жртве злостављања и нећемо дозволити да се ућуткају њихове приче. Хвала судији и хвала Амбер Херд на храбрости у представљању доказа на суду".

Звезда серијала "Пирати са Кариба" је током суђења изнео одбрану и рекао да је Амбер злостављала њега, да га је вређала, тукла и чак понудио и аудио запис у којем му се она извињава што га је тукла.

Глумац је на суду показао слике својих повреда након "једног од напада бивше жене":

Током суђења део јавности је био на страни славног глумца, а једном приликом су Депа испред суднице дочекале жене с транспарентима "Правда за Џонија".

Извор: ало.рс Фото: принтсцреен

 

Коментари / 0

Оставите коментар