Вера Матовић поштује све мере: Само чекам да прође!

Вера Матовић проговорила је о пандемији корона вируса и тренутној ситуацији на естради.

Забава 02.11.2020 | 17:28
Вера Матовић поштује све мере: Само чекам да прође!

Певачица истиче како ситуација нимало није наивна и да је неопходно да се у овом периоду свако држи своје професије и у њој чини оно што се од њега очекује.

"Само треба да ћутим и чекам да прође, а ситуација каква је, уопште није добро, нити је ружичасто. Ми ни не би требало да причамо о томе, има људи који се тиме баве и који о томе коментаришу, а ми да се пидржавамо и поштујемо њихову реч, јер они знају и раде свој посао, а ми знамо свој посао. Не би требало да се мешамо и полемишемо о томе да ли је то добро или није добро, они се не мешају у наш посао", истиче певачица и додаје:

"Нема музике, нема окупљања, а разлог је тренутно ова сутуација таква каква јесте. Нико не дира нас, нити нашу професију, него је тако како се не би људи окупљали у великом броју. Они не критикују нас као певаче и естраду... Сада, на нама је да ли ћемо ми да будемо бахати или дисциплиновани. Онај ко неће да оде у Арену или у болницу он ће да носи маску. А и није то нешто што се дешава само у Србији, то је у целом свету. Још смо ми и најбољи."

Певачица се осврнула и на отуђеност међу људима због бројних забрана и социјалне дистанце.

"Не дружимо се? Па дружићемо се, нико нам ни до сада није бранио да ли ћемо се дружити...Сада нам брани вирус. Не бране нам доктори и остали челници, него вирус. Требамо се сачувати ових тешких момената", изјавила је Матовићева.

Извор: Курир.рс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар