Јована Јоксимовић након отказа на Првој почиње да ради на овој телевизији!

Прошло је више од месец дана откако водитељски пар Јована Јоксимовић и Срђан Предојевић не воде више јутарњи програм на Првој телевизији.

Забава 28.10.2020 | 18:35
Јована Јоксимовић након отказа на Првој почиње да ради на овој телевизији!

Након отказа за који су сазнали путем Инстаграма, како је Јована раније истакла, <а хреф="хттпс://мондо.рс/Забава/Звезде-и-трацеви/а1389502/срдјан-предојевиц-рекламира-муску-гардеробу-на-друственим-мрезама.хтмл" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Срђан Предојевић је још увек незапослен, док Јовану ускоро поново гледамо на малим екранима.

Жељко Јоксимовић наводно је запослио супругу Јовану на својој телевизији! Она ће ускоро на К1 почети да води јутарњи програм, и то без колеге и кума Срђана Предојевића, са којим је радила пуних 15 година.

"Жељко ми је давно причао како жели да на К1 покрене јутарњи програм. Кад је Јована средином септембра добила отказ на Првој, логично је било да ће тај посао понудити својој жени. Она је, међутим, чекала неколико недеља да види да ли ће да добије понуде са националних телевизија. Кад је схватила да су јој на неким телевизијама затворена врата, а на другим не могу да јој плате колико је тражила, одлучила је да пређе на К1. Жељко је пресрећан, сигуран је да ће Јована подићи гледаност његове телевизије", рекао је извор за "Информер".

Јована увелико припрема своју емисију, а први пут ће се пред камерама К1 појавити најкасније крајем године.

"Жељко је главну реч препустио Јовани, уопште јој се не меша у посао. Она увелико ради на концепту јутарњег програма, али није хтела да нам открива детаље", истиче извор и додаје да Јована није поменула колегу Срђана Предојевића и да не зна да ли ће га позвати да јој се придружи.

Јована још није коментарисала ове наводе, а Срђан Предојевић, са друге стране, каже да још није нашао посао.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-10-28/10282020063751.пнг" алт="" wидтх="1040" хеигхт="987" />

"Засад нема никаквих новости о неком мом ангажману на телевизији. Не бих коментарисао то што Јована почиње да води јутарњи програм на К1, нити да ли ме је звала да радимо заједно. Чим се деси нешто ново, обавестићу вас", рекао је водитељ.

Јована и Срђан заједно су водили јутарњи програм на РТС, потом на Пинку, а последње две године на Првој, где су средином септембра добили отказ. Директор РТС Драган Бујошевић тада је желео да запосли само Јовану, али је она то одбила јер није била задовољна платом коју јој је понудио. Срђан наводно није добио позив од Јавног сервиса због сукоба с појединим колегама и уредником.

Извор: мондо.рс/информер фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар