СДС Власеница: Нова радна мјеста за останак младих

"Већина становника Власенице су незадовољни, они траже промјене, а нова начелница и СДС, скупа са осталим партнерима, преузеће одговорност након новембра и зауставити њено пропадање"  казао је предсједник СДС-а Мирко Шаровић и позвао грађане да гласају за СДС-ову начелницу и одборнике, првенствено ради себе и своје будућности.

Република Српска 28.10.2020 | 17:02
СДС Власеница: Нова радна мјеста за останак младих

„СДС је на овим локалним изборима кандидовао највећи број жена до сада и то ће и убудуће бити политика наше странке. Данијела Ђукић је образована, млада и амбициозна, сви ми вјерујемо у њен програм и екипу коју је окупила“, рекао је предсједник СДС Мирко Шаровић данас на представљању кандидата за начелника и одборничке листе СДС Власеница.

Он је нагласио да СДС Власеница има одличну одборничку листу и да су на њој људи у којима ће  будућа начелница имати квалитетне сараднике за реализовање политике опоравка и развоја ове општине. 

"За протекле четири године СНСД-ове власти Власеница је изгубила стотине грађана који су се разишли широм свијета за бољим животом" казао је Шаровић и додао да је и оно мало привреде што је било овдје сада уништено и не ради, те да је овом граду добро само малом броју људи. 

"Већина становника Власенице су незадовољни, они траже промјене, а нова начелница и СДС, скупа са осталим партнерима, преузеће одговорност након новембра и зауставити њено пропадање"  казао је предсједник Шаровић и позвао грађане да гласају за СДС-ову начелницу и одборнике, првенствено ради себе и своје будућности.

Ђукић: Побољшаћу квалитет живота становника Власенице и зауставити одлив становништва

"Већ смо дефинисали све најзначајније проблеме у општини Власеница и имамо приједлоге како их треба рјешавати" казала је кандидат СДС за начелника Власенице Данијела Ђукић.

Она је навела да комплетне породице одлазе из Власенице, највјероватније са намјером да се никада више не врате. 

"Немају посла, лоши су услови за живот и ово је једна од општина у Републици Српској којој пријети гашење уколико настави да је води СНСД" рекла је Ђукићева.

Она је истакла да актуелна власт нуди један тотални немар и незнање, намјерно девастирање државне имовине зарад личних интереса појединаца из власти и потпуну неодговорност за такво понашање.

"Примјере тога најбоље видимо на Ски-центру "Игришта", затим у дрвној индустрији, водоводу гдје је у посљедњих неколико година бесмислено уложено више од 5 милиона КМ, а судбину тих предузећа виде сви становници Власенице" казала је Ђурићева.

Она је понудила и рјешење за ове проблеме.

"Потребне су нам нове инвестиције да би се млади запошљавали, зауставио одлазак и претварање Власенице у старачки дом" изјавила је Ђукићева и додала: 

"Младим људима омогућићемо запошљавање на дужи период, а за оне који су отишли ствараћемо амбијент да имају гдје да се врате".

Нагласила је да тренутно Власеница има индустријска зону у којој нема никакве индустрије.

"Побољшаћу квалитет живота становника, смањићу комуналне таксе и цијене воде која је веома лошег квалитета, помоћи ћу пољопривредницима да пласирају своје производе, а пензионерима ћу обезбиједит достојнију старост", обећала је Ђукић.

БН

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

77

28.10.2020 16:13

Свака цаст Мирко, уливас повјерење и нас највјестији и добронамјерни политицар кога имамо. Само те окрузују људи који лосе стоје у својим срддинама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

29.10.2020 06:18

И овај је ко метузалем

Name

мајсторовиц_

29.10.2020 06:49

сигурна побједа др Данијеле Дјукиц у Власеници, доста корупције криминала и бахатости неписменог Краљевица

ОДГОВОРИТЕ