Лукас брутално поткачио Вука Јеремића!

Певач Аца Лукас био је овонедељни гост у емисији "Сценирање" која се емитује на Курир телевизији. Он је отворено говорио о својој музичкој каријери, приватном животу, као и о разним другим темама. Лукас се у једном тренутку дотакао и политичара Вука Јеремића.

Забава 26.10.2020 | 22:36
Лукас брутално поткачио Вука Јеремића!

"Кад сам имао концерт на Тргу за Нову годину, онда су се побунили ти из опозиције. Конкретно Вук Јеремић је баљезгао нешто по новинама, како из Београда треба протерати црне џипове затамљених стакала, силиконске лепотице и Ацу Лукаса, то је рекао. Зашто је то рекао - он је наводно одрастао у Београду па он зна шта је Београд, нешто је лупетао неке глупости... Пише да је одрастао у Београду, а ја кажем и питам га: "Земљаче, ти ниси одрастао, јер са метар и једанаест, не можеш да одрастеш ни у Београду, ни у Загребу, ни на Марсу. Да би одрастао, мораш да будеш бар метар и 35 четрдесет висок, а пошто си ти цвиковани мали, ти ниси одрастао. Па да ми објасни то одрастање са изгледом патуљка", поручио је певач. 

Подсетимо, Јеремић је први прозвао Лукаса прошле године на Твитеру, када је уз снимак са његовог концерта поручио да ће "горети у паклу", након чега му је упутио и низ увреда. 

Извор: Курир.рс фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар