Туча о којој бруји Србија: Потукле се због дечка!

Један од највећих естрадних скандала, туча између Мине Костић и Индире Арадиновић Инди на Грандовом фестивалу 2008. године, и дан-данас се препричава.

Забава 24.10.2020 | 19:15
Туча о којој бруји Србија: Потукле се због дечка!

Разлог за физички обрачун наводно је било то што се Инди тада наводно забављала са Мининим бившим супругом Тиосавом Сретеновићем Тиком. Иако је од тога прошло 12 године, оне и даље нису у добрим односима, а Мина је сада проговорила о том немилом догађају и признала да се каје што је тако одреаговала у датом тренутку.

"То је било намештено, она је насела на причу новинара. Нећу да јој спомињем име, нећу да јој дајем на важности, сви знају о коме се ради. Ја се због тога кајем и много ми је жао што сам тада тако одреаговала, али пошто сам тад била у једној специфичној ситуацији, прошла сам као бос по трњу јер сам веровала свим тим људима. Верујете неком и тај неко вам све узме на правди Бога. Прича да смо се посвађале због тог мушкарца нема везе за животом, нити то мене интересује. Ја кад ставим тачку на љубав или на пријатељство, код мене више нема повратка", рекла је Мина приликом гостовања у емисији „Гранд Магазин”.

Певачица тврди и да је ово био једини пут да се са неким физички сукобила.

 

"Саветовали су је да она направи неку причу, да ме изазове, и ја сам тада тако одреаговала, било ми је јако тешко и нисам знала како другачије. Била је много безобразна, није хтела да се повуче, вређала ме је и, наравно, моја реакција је била таква каква је била јер је она на мене насрнула. Ја се тога стидим. Нисам се никад посвађала ни са ким, све колеге ме воле, цене и поштују. Ни у основној ни у средној школи се нисам свађала ни са ким, а камоли потукла, али она је добила један нокаут чисто да јој објасним", изјавила је Костићева и додала:

 

"Немам ја разлога да се било коме доказујем. Нисам ја мафијашица да сад неког бијем. Ја сам певала опасним момцима и никада нисам имала проблем, баш напротив – они су ме сви волели и ценили. И онда дође тако нека будала која не размишља главом и направи ти проблем. Али ја кажем – из ове преспективе, то никада не бих урадила зато што сам научила да људима праштам и да Бога има и да он све ставља на своје место."

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Неко из Масе

24.10.2020 20:00

Полусвет

ОДГОВОРИТЕ