Душан варао Тању са њеном колегиницом, нашла му преписке!

Тања Савић наводно је сазнала је да ју је супруг Душан Јованчевић варао са колегиницом из "Гранда"!

Забава 24.10.2020 | 15:31
Душан варао Тању са њеном колегиницом, нашла му преписке!

Певачица, која је пријавила мужа полицији јер јој је у априлу отео синове Максима и Ђорђа и одвео их у Аустралију, открила је да је њихов брак наводно "пукао" због преваре.

 

"Све време снимања била је тужна јер је месецима раздвојена од деце. Испричала нам је да је крајем марта сазнала да је Душан вара, и то са певачицом из "Гранда", али није хтела да нам каже њено име! Пронашла је у његовом телефону преписку са љубавницом, у којој уговарају виђања по хотелима и једно другом изјављују љубав! Каже да је направила хаос кад је то видела! Жестоко су се посвађали у стану на Новом Београду у ком су тада живели. Урлала је на њега како она чува децу и гради каријеру док се он швалерише. Чак је послала и поруку тој колегиници и написала јој да је мртва за њу", прича извор са сета и наводно додаје да се Тања тада спаковала и отишла код родитеља у Радинац:

"Испричала нам је да је плакала данима, много је била повређена. Свађала се с њим преко телефона, али је у једном тренутку Душан престао да се јавља. Отишла је до стана да види шта се дешава с децом и шокирала се кад је схватила да нема дечјих пасоша. Убрзо је сазнала да их је без њене дозволе одвео у Аустралију. То ју је дотукло."

Према његовим речима, Савићева није била изненађена кад се на друштвеним мрежама појавио снимак на ком се Јованчевић проводи на другом континенту са непознатом плавушом.

 

"Рекла је да му је једном давно већ прешла преко преваре, а да је он очигледно наставио да шврља. Сада сумња да је имао много љубавница, иако јој се клео да ће да се промени", прича извор.

Извор:Курир.рс/ информер Фото: принтсцреен

 

Коментари / 0

Оставите коментар