Видан страх и паника код одлазеће власти у Требињу

"Видан страх, параноја и паника која је захватила власт на одласку у Требињу", тврди Станковић.

Република Српска 23.10.2020 | 13:38
Видан страх и паника код одлазеће власти у Требињу

Кандидат СДС за градоначелника Требиња Илија Станковић каже да није изнађен када је у питању Милорад Додик, јер су навикли од њега на све и свашта.

"Вријеђања, омаловажавања, ругања...и најпогрдније ријечи упућиване новинарима, политичким противницима, представницима међународне заједнице, једноставно речено, су његова уобичајена реторика. Одраз је то недостатка опште и политичке културе и одсуства културе дијалога", казао је Станковић, додајући да су Додикове уцјене и пријетње саставни дио његовог вокабулара, а лажна обећања су доминантан дио његовог политичког програма.

Коментаришући недавну Додикову изјаву у Требињу да не зна ко је Родољуб Драшковић, за Станковића је заиста невјероватно.

"Тешко је наћи праву ријеч за овако нешто. Преслабе су ријечи: лаж, лицемјерство, цинизам или вријеђање интелигенције свих нас који који смо ово чули и видјели. А видјели смо и чули у посљедњих 15 година Милорада Додика бар пет пута са Родољубом Драшковићем. И то готово сваки пут кад је овај, највећи инвеститор и градитељ у региону, отварао нова радна мјеста у разним погонима у Требињу. Често се то поклапало са предизборним кампањама и тада је Родољуб био хваљен и слављен од Милорада и његових перјаника у Требињу. навео је Станковић.

Срамотне ријечи „А ко је тај“ ипак, каже Станковић, говоре једино о страху, параноји и паници која је захватила власт на одласку у Требињу.

Родољуб Драшковић јавно је подржао кандидате СДС у Херцеговини и најавио помоћ у висини од 150 милиона КМ уколико се у херцеговачким општинама сруши власт Додиковог СНСД-а. За Додика је рекао да се налази на челу криминалне хоботнице која пљачка, пустоши и уништава Републику Српску, због које, како је навео, ја и остали бизнисмени не можемо нормално да радимо и послујумо, привређујемо и запошљавамо народ.

(БН)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Моско

23.10.2020 12:20

Е моји Требињци ако бирате између марионете лукине и овог човјека упитајте се пред огледалом да ли сте нормални или имате корист ситну и страх у себи. Дигните главу и казните мишеве. Родољуб вам отвара очи. Вукановић на пљачке. А ви и даље у страху. Зашто и до када. Запитајте се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.10.2020 12:50

У праву си

Name

Засад

23.10.2020 14:02

Одлазите додкова секто идите у не поврат никад више таквих лопова на челу са Дидиком

Name

Миромо

23.10.2020 12:34

Сви знамо то а правимо се будале и шутимо мјесто да му недамо близу Херцеговине ни њему и свима који су са СНСД у квалицини

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хадзија

24.10.2020 10:35

Оде црвена секта без трага никад се не вратили заједно са рудоњом

Name

Требиње

23.10.2020 13:01

Имамо ми и висе проблема од Додика,највеци проблем Требиња је:одвратни,бахати.крадљиви и на да све лазовцина и полтронцина лука петеовиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хрупјеле

23.10.2020 13:43

У паници него Шта нек нестане секта са највецим лопов ом додиком јер нас је опљачкао нашу Херцеговину наше екектране уз помоћ полтрона и обер лопова Луке Петровица

Name

13000 каплара

26.10.2020 05:06

Треребиње је задесила највећа несрећа 21 од несретног лопузе Луке Петровица који је опљачкао нашу електрану направио неколико кућа и купио неколико станова. Овај клептоман опљачкао је наш град неко се није могао запослити без њега али сада ће му доћи крај а све опљачкани му нетребало него лук скако ко му стриц

Name

Драган Лаловић

23.10.2020 13:44

Ако Вукан вјерује у овога човјека знајте да вриједи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требиње

23.10.2020 16:42

Највеце зло за Требиње је Лука Петровиц и његови сатрапи. СНСД је био на власти и раније али је било неког реда. Од 2016.године наступа период безакоња, прогона неистомисљеника, долазак подобних, прогон струцних. Кратко рецено прави суноврат. Требињци требају да помету са власти Петровица а са њим и све остале лопове и преваранте. Ваљда доцекамо и тај дан да Лаки сидје са грбаце овог народа. А и Додик наравно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марић Милан пучиле

25.10.2020 18:33

Ма не бојте се ништа!

ОДГОВОРИТЕ