Рада проговорила о психичком злостављању у школи!

Иако данас ужива у љубави многобројних обожавалаца, као и у комплиментима од стране колега, певачица Рада Манојловић признаје да је случај у школи био потпуно другачији.

Забава 22.10.2020 | 17:45
Рада проговорила о психичком злостављању у школи!

Наиме, како је ишла у основну школу у Жабљак, четири километра удаљен од њеног села Четереж, деца су је исмевала јер је из малог места.

- Увек сам желела да будем боља од других и да надмашим саму себе. Трпела сам психичко насиље у школи јер сам дете са села. Називали су ме погрдним именима, али ме то није вређало. Понашање те деце која су ми свашта говорила још у основној школи ме је толико обликовало да мене сада ништа не може да поремети - испричала је Рада.

- Тако малој су ми говорили да сам сиромашна сељанка. Прозивали су ме што возим трактор, али ја сам им се само смејала. Нисам им дозвољавала да ме увреде. Омаловажавали су ме и због облачења, али ја сам то све сама са собом превазишла. Хладнокрвна сам попут мог оца - додала је Манојловићева, додајући да јој ниједан посао није био стран:

- Једва сам чекала пијачни дан јер је за мене био догађај кад ме тата поведе са собом. Најбољи је пазар имао када смо сестра и ја ишле са њим и стајале поред њега. Долазили су сеоски момчићи и од њега куповали оно што им не треба. Лепо смо зарађивали тада, а тата је био поносан на ћерке.

- Он је чак лепио моје постере на комби из ког је продавао кад сам се ја такмичила у "Звездама Гранда". Био је главна фаца на пијаци - закључила је уз осмех певачица.

Извор: Србија Данас/Информер Фото: принтсцреен

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Рома

22.10.2020 16:10

Па људи моји корона нас напала и не попушта а ми изучавамо Раду Манојловић- пјевачицу. Ма дајте молим вас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доказано

22.10.2020 16:24

Вјероватно је било тако како госпођа Манојловић прича (мада има разлога за сумњу) прича како је “скромна” навикла на увреде да би се само пар ријеци после почела толико фалити да би цовјек рекао да се ради о неком ко је толико “задужио “ свијет да то није нормално а уствари би требала дотична госпођа (или госпођица ) треба да стоји “чврсто на земљи са обадвије ноге” а не да лебди у облацима !

ОДГОВОРИТЕ