"Љубиша Петровић је будућност Бијељине"

"Дошао сам данас овдје међу вас, међу наш народ, да вас замолим за подршку овом младом човјеку у кога имам пуно повјерење. Знам о каквом се човјеку ради и из какве примјерне породице долази. Знам какве су му оцјене у индексу и о каквом се врсном љекару и стручњаку ради“, рекао је предсједник СДС Мирко Шаровић данас у Јањи.

Република Српска 21.10.2020 | 20:14
"Љубиша Петровић је будућност Бијељине"

Он је рекао да се Петровић и поред тога што је могао да бира у којој клиници у Београду да се запосли, вратио у своју Бијељину.

„Он дошао да помогне стручним знањем, а кад је видио политичке околности, одлучио је да се становницима Бијељине стави на располагање и на овај начин и зато очекујем да га и ви подржите" рекао је Шаровић.

Он се захвалио ПДП-у и осталим политичким партнерима за подршку Петровићевој кандидатури, а о СДС-овој одборничкој листи за градску скупштину казао је да се ради о младим људима пред којима је будућност Бијељине.

Посебно је апострофирао значај жена у политици казавши да су оне "највјернији и најврједнији чланови СДС-а"

Петровић: Издвајања из буџета за борачке популације повећаћу са 500 хиљада на 2 милиона КМ

"Иако околности у којима смо се окупили нису захвалне, окупила нас је жеља и храброст да останемо сви овдје, заједно. Окупићемо се исто овако и након 15. новембра, јер ја сам сигуран у нашу побједу. Скупа са нашим народом, јер ми смо народ, побиједићемо оловком, демократски, без свађе, без инцидената, јер ми то тако и знамо и хоћемо да урадимо" рекао је данас у Јањи Љубиша Петровић, заједнички кандидат СДС-а и ПДП-а за градоначелника Бијељине.

Он је нагласио да су у његовим мислима сваки незапослени грађанин, сваки демобилисани борац, ратни војни и инвалид и породица погинулог борца, свака особа са инвалидитетом, сваки омладинац, сваки становник  града Бијељине и околине и обећао да ће они након избора бити и у његовим дјелима.

"И послије 15. и 16. новембра гледаћемо се у очи на исти начин као и данас, а онда и надаље, у децембру, на прољеће, у наредне 4 године, и свих година које су пред нама" рекао је Петровић.

Он је истакао да ће, макар једном мјесечно,  грађане дочекивати отворених врата, тако да она не буду препрека између њега и грађана.

"Моћи ћете ући у Градску управу, испричати све што вас мучи и изнијети проблеме које имате, па и оне појединачне, а рјешаваћемо их заједно и системски" обећао је Петровић.

Сваком борцу који је ратовао за Републику Српску обећао је да ће у Градској управи Бијељине осјећати да је добродошао, да је цијењен и уважен,  и да ће на том мјесту имати са киме да подијели своје проблеме.

"Вратићу достојанство борцима које им је одузето и већ знам како ћу то постићи. Из буџета града  сада се за ове потребе издваја износ од 500 хиљада КМ, опростите ми на поређењу, мало више него за хигијеничарску службу која се брине за псе по граду. Овај износ повећаћу на 2 милиона КМ. Ако то не успијем у првој години мандата, у наредним хоћу сигурно, држите ме за ријеч", обећао је Петровић данас приликом дружења са грађанима Јање, саопштено је из СДС-а.

(БН)

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

СДС

21.10.2020 18:23

ПОБЈЕДА !!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ванземаљац

22.10.2020 03:21

Па Љубишу је лијепо видјети,млад,памета и школован,за разлику од оне сподобе Миће .

Name

Будућност

21.10.2020 18:36

Уколико ријечи постану и дјела сигуран сам да ћете имати огромну подршку у борачкој популацији. Иако и овако Мићу треба склонити у потпуности са политичке сцене. Истрошен је и продан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели

21.10.2020 18:48

Дали имамо снаге да гласамо за цовјека овога??? Осјецамо ли како из срца говори? Или цемо се препустити колотецини па нек иде док иде са Мицицем? НА НАМА ЈЕ ИЗБОР БЕЗ КОМПРОМИСА . Зато овај пут гласајмо за нас за насу дјецу !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миласин

21.10.2020 20:52

Треба да се скупи сва снага и сва осјецања ,јер огромна је разлика кад гласас за сколовног цовјек него за неку криминалну фукару са купљеном сколом.Ако хоцемо добру будуцностонда и добра скола треба..

Name

За Јањарце

21.10.2020 18:51

Гласајте овај пут за праву особу.И ови из иностранства..Комсије знам да зивите од пољопривреде од свог теског рада и да избјеглице са Новог насеља код вас дневнице зараде...па да видимо..хоцемо ли дрске ,безобразне профитере у градској скупстини ил бирамо ко обеца да це слусати и насе бриге..доста висе диктатуре профитерске

ОДГОВОРИТЕ
Name

дадо

21.10.2020 19:39

Побједа Љубисе неупитна.Бравооо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рома

21.10.2020 19:53

Не знам какви су људи који гласају за издајника Мица, нека се сви запитају засто за њега гласати. Вјерујем да ни један постен разлог не постоји..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милидраг

22.10.2020 03:15

Ако овакви људи као Љубиша и Драшко не побједе,онда смо ми стварно постали шљам, одвратан, глуп и лоповски народ и биће ми много јасније зашто нас не воли пола свијета,јер смо права говна.

Name

НЕШО БЛ

21.10.2020 19:57

Тако је,тако је,сви су будуцност и Вукота и Саровиц,СВИЋЕ......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трн

21.10.2020 21:44

Приватно бахат момак,одрекни се доктората ако цес у политику, тако сви радите, на више столица више новца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е јеси глупан

22.10.2020 03:17

Па нема га бахатијег од твог БОГА.

Name

Ре

22.10.2020 06:54

Да је бахат не би се овако понасао са народом. Сваком придје и поприца. Твој сеф је бахат, а ти то импутирас другима.

Name

борац

22.10.2020 04:47

Бројеци гласове за Мицица тацно це те знати број људског сљама који зиви у бијељини вазан податак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

22.10.2020 05:19

Ајмо рећи да подржавам младог не исквареног човјека само ми није јасно зашто сви доктори одоше у политику.Ко ће да лијечи народ мислим да је све због новца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:Није

22.10.2020 10:01

Није све због новца већ су то и најсколованији људи. Могуће желе да мијењају стање у друштву. Ето имаш их пуно млади а у БГ завршили, магистрирали,докторирали и ту су у БН и шта да раде у овом блату од политике, корупције, полтронства. Тешко је ово гледати паметном и сколованом младом човјеку и тешко је и зивјети а ништа не предузети. Они млади који у овоме уцествују су школарци из Бадовинаца или Широког и они могу а и морају играти ово ужасно коло јер за боље и нису.

Name

Ххх

22.10.2020 10:07

У јањи Српска демократска странка моли за помоћ;) мој радоване шта урадише ови послије тебе,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја ја

22.10.2020 10:52

Каква је коме прослост таква це му бити и будуцност.

ОДГОВОРИТЕ