Радојичић објавио да обуставља кампању, па отишао на скуп

„У невјерици посматрамо поступке првог човјека Бањалуке претходних неколико дана. Невјероватно је да неко ко је у политици више од двадесет година, обављао и обавља најодговорније позиције, на сваком кораку демантује сам себе, ради супротно од онога што каже и то у епидемиолошкој ситуацији у којој се налазимо“, каже Драган Милановић, потпредсједник Градског одбора ПДП-а Бањалука. 

Република Српска 21.10.2020 | 18:30
Радојичић објавио да обуставља кампању, па отишао на скуп

„Данас, након што је у својству шефа Градског штаба за ванредне ситуације препоручио обуставу свих јавних окупљања, Радојичић је отишао на скуп у Мјесну заједницу Шарговац. Неконзистентно, неодговорно и лицемјерно понашање некога ко, додуше још кратко, има одговорност за овај град“, истако је Милановић. 

Милановић је додао да је Радојичић више пута са Изборног штаба своје странке поручио да обуставља кампању, што је кршио сваки пут већ истог дана: 

„Међутим, нас не занимају кампање других, него поштујемо мјере и препоруке надлежних. У досадашњем току кампање смо се придржавали препоручених епидемиолошких мјера, а у складу са истим смо промијенили и читав план кампање за наредни период прилагодили новонасталим околностима“, каже Милановић, саопштено је из ПДП-а.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Па

21.10.2020 17:15

Ву сте постали спијуни. Па људи водите кампању.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

21.10.2020 18:36

Па како да воде кад је забрањено

Name

Миркан

21.10.2020 19:19

Нове мјере се и не односе на њих веч само на опозицију. Они су изнад закона а камоли некаквих мјера .

ОДГОВОРИТЕ
Name

сале

22.10.2020 06:49

Па драги Драгане, ста је то цудно, или било ста друго када је у питању крезави љигор црногорцевиц?

Name

БЛ

22.10.2020 06:39

СЛАЗЕМ СЕ МЈЕРЕ НЕ ВАЗЕ ЗА СНСД САМО ЗА ДРАСКА А ОН И БЕЗ КАМПАЊЕ ВОДИ ВИСЕ ЈЕ НАРОД ЗА ПРОМЈРНЕ ПОСЕБНО ПОСЛИЈЕ РАДОВАНА НЕЈАКОГ И ЊЕГОВИХ ИЗЈАВА О СВЈЕСНОМ ЗАДИЗИВАЊУ ЉУДИ СУ ЗА СМЈЕНУ ОДМА НЕМОГУ СЕ ЦЕКАТ ОЗБОРИ УНИСТИЛА НАС ЗЕЉКИНА ВЛАФА А И ОНА КОБАЈАГИ СЕЦКА ПРИКУПЉА ГЛАСОВЕ ДАКЕ ОД СВОЈЕ БАБОВИНЕ А НЕ НАРОДНЕ ПАРЕ ИРИТАНТНИ СУ ЉУДИ НАРОД ПОМАЗЕ ОПСТИНЕ КУПУЈЕ ВОЗИЛА А НЕ ОНИОНИ ПРВО СВОЈА СЕЛА СРЕДЕ ПА ОНДА ЦРКАВИЦЕ ДАЈУ КАО ДРУГИМА

ОДГОВОРИТЕ