Кеба проговорио о разводу Северине и Игора!

Северина Којић већ неколико месеци борави у Хрватској, док њен супруг Игор време проводи у Београду! Спекулације да је њиховом браку дошао крај из дана у дан све су гласније, а екипа „Ало!“ упутила се ка Бежанијској коси, насељу у којем Севкин свекар Драган Којић Кеба има кућу и где певачица борави када је у Србији.

Забава 21.10.2020 | 19:28
Кеба проговорио о разводу Северине и Игора!

Комшије популарног фолкера за наш лист откривају да српску снајку већ дуго нису видели у крају, али и да су чули приче да Игор више није са хрватском музичком звездом.
Баш у тренутку док смо ћакулали са комшијама, из куће је изашао Драган Којић „под пуном ратном опремом“ и одвео кућног љубимца у шетњу.

Кеба је на лицу имао маску, носио је и рукавице, а све како би испоштовао препоруке кризног штаба за борбу против пандемије коронавируса. 

Није му било пријатно када је угледао нашу екипу јер је и сам претпоставио разлог нашег доласка.
Дуго смо покушавали да га убедимо да нам открије да ли је снајка дефинитивно напустила кућу Којића, међутим, он је одбијао да говори. Но када смо му предочили спекулације и говоркања по естрадним кулоарима о његовој породици, решио је да ипак стане у одбрану Игора и Северине, али на себи својствен начин.

- Не знам где су нити знам какав је њихов однос. Одрасли су људи и ваљда знају, а увек су и знали, шта им је чинити. С друге стране, све што раде, себи раде - рекао је невољно Кеба за „Ало!“.

- Ако мене питате, љубав никада не треба да се објашњава, нити се то може објаснити. Реч никада не употребљавам као оружје, ни за одбрану, а ни за напад, па ће тако бити и овог пута. Све постоји у мом срцу и ту се само може осетити љубав, а шта ће бити, нека буде. Само нека су живи и здрави и да им бог подари сву благодат и срећу у животу - рекао је Кеба помало филозофски, очигледно не желећи да пружи конкретан одговор на питање да ли је остао без снајке, а онда се осврнуо на оне који блате његову породицу.

- Свима онима који се на ружан начин баве мојим животом поручио бих да очисте своје двориште, јер је у мом увек све било на свом месту. Поручио бих им да се помоле богу и траже опрост јер не знају шта раде и причају. Не бих да судим никоме, нити то могу, јер је моја мисија у животу да доносим радост свима око себе и да ширим љубав увек и на сваком месту! - рекао је Којић за „Ало!“.

Извор: Ало.рс фото: АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар