Премијер Вишковић водио Радована у Рогатицу

Радован Вишковић је првог дана предизборне кампање био у Рогатици. То је једино што се поуздано зна.

Република Српска 21.10.2020 | 14:24
Премијер Вишковић водио Радована у Рогатицу

Према ономе што су пренијели медији "Премијер Републике Српске Радован Вишковић боравио је данас у Рогатици гдје се састао са начелником општине Рогатица Милорадом Јагодићем. Јагодић је нагласио како је током посљедње четири године у нашој општини реализован велики број пројеката, при чему је подршка Владе Републике Српске била неизоставна".

Према писању званичне странице ОО СНСД Рогатица првог дана кампање догодило се нешто сасвим друго, а Вишковић је у Рогатици боравио сасвим другим поводом и састао се са неким сасвим другим функционером.

"Потпредсједник Савеза независних социјалдемократа Радован Вишковић је поводом почетка предизборне кампање, која је за нашу партију званично почела у Источном Сарајеву, данас посјетио Рогатицу. Вишковић се састао са предсједником ОО СНСД-а и кандидатом за начелника општине Милорадом Јагодићем и кандидатима за одборнике."

Исти дан, исти догађај, иста два човјека, двије потпуно различите истине!?

Инвазија министара на Рогатицу

Након премијера на Рогатицу је навалила и булумента министара. Јуче чак троје њих. Министар привредни обећао је милионе помоћи привредницима, а министар финансијски, народу непознатим ријечима из Вујаклијиног рјечника, представила је СНСД-овог начелника Милорада Јагодића као финансијског мага за кога је Бил Гејтс обичан аматер.

Питали смо експерта за послове буџета и ревизије, правог експерта са научним звањем, да нам каже реално стање финансија у општини Рогатица, а он ма је навео сљедеће (под условом да му име не објављујемо):

"Прво, буџет је јавни документ и законска обавеза је да буде доступан грађанима. У Рогатици то није случај, јер на званичној општинској страници нема објављен ни буџет нити иједан службени гласник из ове године. То је озбиљан прекршај. Друго, ако се одбију дознаке од Владе и кредитна средства повучена у овој години цијеним да је реални мањак буџета општине Рогатица само у 2020. години око 1,3 милиона КМ, а укупна кредитна задуженост прелази 4,7 милиона, што је Историјски максимум општине" каже овај стручњак.

За општину Рогатица за коју министрица финансија каже да њен начелник "креира проактивну развојну политику".

Погибе истина у Рогатици - вишак мањка или мањак вишка?

Несретна истина која прва страда у сваком рату погибе и у предизборној кампањи 2020. у Рогатици. Погибе под точковима службених аутомобила, трептача, пратњи, свите, милиона, камиона и авиона премијера и министара дебело плаћених од стране мршавог и сиромашног народа. Који су похрлили да подрже прецвалог СНСД-ово седамдесетогодишње кандидата за начелника Милорада Јагодића и објасне им како су мањкови које је он направио у буџету "проактивни развој" а омладина која свакодневно бјежи из овог града "пронаталитетна политика".

Има ли уопште надлежних органа у Републици Српској да упрате ове злоупотребе јавних ресурса, јавних функција, јавних премијера и министара, или то треба неко други да ради за њих!?

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ЛОГОТИП

21.10.2020 12:54

ЈОС МАЛО БИЦЕ ПОЛИТИЦАРА НА СМЕЦУ КО ПЛАСТИЦНИХ ФЛАСА.ДЕПОНИЈЕ ЦЕ СЕ ПРЕПУНИТИ.САД СЕ ПОКАЗУЈЕ ДА РЕОУБКИКА СРПСКА НИКАД НИЈЕ ЗНАЛА ДА НАОРАВИ ЦИСТУ ПОЛИТИЦКУ СЦЕНУ.СВЕ ЈЕ БИЛО ТРГОВИНА.А ЗНА СЕ.ТРГОВИНА БАПРЕДУЈЕ ПОСЛЕ РАТНИХ ДЕЈСТАВА,А ОНДА ЈЕДНОМ ДОДЈЕ КРАЈ ТАКО ЈЕ И СА НАСИМ ПОЛИТИЦАРИМА.НАЈЕЛИ СЕ,НАПИЛИ СЕ,НАВОЗАЛИ СЕ,НАКУПИЛИ СЕ,НАКЕЗИЛИ СЕ ОВОМ НАПАЦЕНОМ НАРОДУ,НАГОМИЛАЛО ИХ СЕ КО МИСЕВА,И САДА СУ ПОЦЕЛИ ДА СЕ ГЛОДЈУ ИЗМЕДЈУ СЕБЕ.КАНИБАЛИ.ПОКУСАЛИ СУ ДА НАС ФИКТИВНО УВЕЦАЈУ КРАДЈОМ ИДЕНТИТЕТА И ДЕПОНОВАЊЕМ У СРБИЈИ ЗА ГЛАСАЊЕ.ЈОС ОЦЕКУЈЕМ ДА ВУЦИЦ БУДЕ ПОСТЕН КАО СТО СЕ ПРЕДСТАВЉА И ОБЕЛОДАНИ КО ЈЕ ПОМОГАО ОКО ФИКТИВНОГ ПРИЈАВЉИВАЊА У СРБИЈИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не постоји

21.10.2020 13:30

Никаква инвестија од времена СФРЈ, само је унистено све или претоцено у дјепове неколико нељуди....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

21.10.2020 14:09

Ма шта кажете тај експерт каквог свијет није видио , анониман? Очекујете да вам неко повјерује ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

21.10.2020 14:16

Ово ти брате нису избори вец сортирање на мафијасе и нормални народ.

ОДГОВОРИТЕ